Uporabniški pogovor:93.103.140.132

  Iz Wikipedije, proste enciklopedije
  Nuvola apps important blue.svg

  Tvoj prispevek z naslovom Kokrški rod Kranj je bil izbrisan, ker Wikipedija ni imenik društev, klubov, organizacij ali podjetij. V njej naj bi bile le ustanove splošnega značaja ali tiste, ki so posebej zanimive, kot opredeljuje pravilo o pomembnosti. V Wikipedija je ustanova pomembna, če je ustrezno predstavljena v zanesljivih oziroma uglednih in neodvisnih virih priznanega izdajatelja. Zanesljiv vir objavlja preverjene in resnične podatke in gre skozi postopek uredniškega preverjanja, kar pa izključuje tabloide, rumene strani in podobne medije. Neodvisen vir je tisti, ki nima neposredne povezave z osebo, kar torej izključuje na primer uradno spletno stran subjekta.

  Argumenti v smislu »Zakaj pa ima potemtakem lahko podjete/klub/društvo/organizacija XY stran na Wikipediji, kljub temu da krši ista pravila?« ni veljaven v debati. Če smatraš, da je v Wikipediji drug članek, ki krši ista pravila, našteta tukaj, ga lahko predlagaš za izbris ali popraviš sam. Navodila za prispevanje k Wikipediji najdeš v Uvodu v Wikipedijo, v zvezi z zgornjim pa si posebej preberi Pet stebrov Wikipedije in Kaj Wikipedija ni. Hvala za razumevanje.

  --A09|(pogovor) 16:08, 25. februar 2022 (CET)Odgovori[odgovori]


  To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali pa se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
  [WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]