Uporabniški pogovor:89.142.101.32

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
  1. Ne vandalizirajte in ne brišite vsebine člankov!
  2. Vsebina, ki ste jo dodali mora biti vaše lastno delo, ali pa morate zanjo imeti dovoljenje avtorja. V nasprotnem primeru bo izbrisana!
  3. Članek poskusite oblikovati v slogu enciklopedije: poglejte si slog že obstoječih člankov. Ukaze urejevalnika preizkušajte v Peskovniku.

Na Wikipedijo ne smeš dodajati besedil, ki so direktno prekopirana z drugih strani, ker gre za kršitev avtorskih pravic. Če si avtor besedila na tisti strani, prosim potrdi to na pogovorni strani članka. LP --Tone 15:16, 2 junij 2007 (CEST)

Kršitev pravic=?Kaj naj spremenim datume????

Ne, samo povej s svojimi besedami. LP --Tone 15:19, 2 junij 2007 (CEST)


Zakaj ste zbrisali????[uredi kodo]

1.: prijavi se ! 2.:Članke po hitrem postopku kopiraš iz http://www.arhiv.gov.si/fileadmin/arhiv.gov.si/pageuploads/vodnik/vodnik2.pdf , kar na wp. velja, da se tudi po hitrem postopku brišejo. Če si boš prebral 2. točko v zgprnjem okvirju, bo jasno. Razen če si avtor besedila sam oziroma imaš dovoljenje za njih objavo na wikipediji - v tem primeru lahko dodajaš 100% enaka besedila iz drugih spletnih strani. Sicer pa velja, da skrbimo za avtorsko pravo; da se ne bi nekdo nekoč spomnil, da objavljamo njegovo delo brez dovoljenja. Torej: napiši po svojih besedah; ne kopiraj direktno! lp., Ziga 15:38, 2 junij 2007 (CEST)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]