Uporabniški pogovor:195.210.220.208

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Znak Pozor

Prosimo, prenehajte v Wikipedijo dodajati nesmisle; to namreč velja za vandalizem. Eksperimentirate in igrate se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

V mislih sem imel članek kot Benjamin in tvoja prva dva poskusa. Prispevki v slogu Bojan Prašnikar in Benfica seveda niso nesmisli in bi bili dobrodošli, če le ne bi bili napisani s samimi velikimi črkami in bi bili malo daljši. Kar pogumno! --romanm (pogovor) 13:24, 29 oktober 2005 (CEST)

Dobrodošel na straneh slovenske Wikipedije! Prosim, piši malo daljše prispevke, ker Wikipedija ni slovar, in ne pozabi izklopiti »Caps Lock«, ker PISANJE S SAMIMI VELIKIMI ČRKAMI VELJA ZA DRETJE! Hvala. --romanm (pogovor) 13:45, 29 oktober 2005 (CEST)


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]