Uporabniški pogovor:193.77.107.242

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Zdravo! Dobrodošel na straneh slovenske Wikipedije!

Članke o občinah bom vrnil v prejšnje stanje, ker to ni kraj za reklamo za katerokoli spletišče. Prosim preberi tudi kaj Wikipedija ni. --AndrejJ 10:06, 25 julij 2005 (CEST)

Reklama?[uredi kodo]

Spostovani Andrej!

Lahko vas pohvalim glede budnosti v smislu zatiranja reklam na wikipediji. Ce je moj prejsnji prispevek disal po reklami, potem danasnji gotovo ni, vendar je bil vseeno izbrisan. Pod zunanje povezave v obcini Beltinci sem vpisal stran http://www.raziskovalec.com/pages/Beltinci/

Sest let ze urejam imenik lokalnega znacaja v katerem je vpisanih preko 17.000 spletnih strani, razporejenih v 193 slovenskih obcin. Se enkrat bi vas prosil, ce preverite ali te strani sodijo na to mesto ali ne. Ce menite, da ne, potem izbrisite tudi zunanjo povezavo na strani obcine Ajdovscina, ki sem jo vpisal ze pred casom.

Hvala

Saso

Wikipedija naj bi bila enciklopedija, ne zbirka povezav. Če bi radi sodelovali pri pisanju proste enciklopedije, vas vabim, da se prijavite in nam začnete pomagati. Verjamem, da je Raziskovalec.com čisto dobro spletišče, vendar je žal imenik povezav. Mimogrede, na strani BELTINCI - občina iskalnik portal imenik forum prireditve dogodki predstavitev podatki so tudi strani, ki niso povezane z Beltinci. Kliknil sem natanko eno naključno stran - Avtodom - in piše, da so iz Brezovice. --romanm (pogovor) 19:51, 25 julij 2005 (CEST)

To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]