Uporabniški pogovor:188.196.216.3

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljen/a, zgornji članek sem zenkrat premaknil med osnutke na Osnutek:Issei Sagawa, saj še ni primeren za objavo med ostalimi članki. Članku manjkajo predvsem zanesljivi viri ter notranje povezave in te prosim, če to urediš. Ker sklepam, da gre za prevod uvoda angleške Wikipedije, lahko sklice in vire preneseš kar od tam. Ko bo to urejeno, bom članek tudi prestavil nazaj med ostale članke. Če kaj ni jasno, prosim piši. Lp, A09|(pogovor) 16:50, 5. junij 2023 (CEST)[odgovori]

Sprememba stanja vaše predložitve: Issei Sagawa (17. junij)[uredi kodo]

Članek, ki ste ga pred kratkim predlagali v pregled, je bil pregledan! Žal tokrat ni bil sprejet. Razlogi so naslednji:  Komentar , ki ga je pustil pregledovalec, je bil: Prosimo, preverite predložitev glede dodatnih komentarjev, ki jih je pustil pregledovalec. Vabimo vas, da uredite predložitev in odpravite pomanjkljivosti, po popravi pa članek znova predložite v pregled.
GeographieMan[~MSG~] 00:28, 18. junij 2023 (CEST)[odgovori]

To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]