Uporabniški pogovor:109.182.75.231

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljen/a, tvoj nedavni prispevek sem prestavil med osnutke na Osnutek:Altokumulus undulatus, saj je brez zanesljivih virov in notranjih povezav. Ko boš to uredil/a, bom osnutek tudi prestavil nazaj med članke. Do tedaj prosim urejaj osnutek. Če imaš kakšna nadaljnja vprašanja, me kar pogumno kontaktiraj. Hvala za razumevanje in lp, A09|(pogovor) 13:37, 24. julij 2023 (CEST)[odgovori]

Sprememba stanja vaše predložitve: Altokumulus undulatus (24. julij)[uredi kodo]

Članek, ki ste ga pred kratkim predlagali v pregled, je bil pregledan! Žal tokrat ni bil sprejet. Razlog je naslednji:  Komentar, ki ga je pustil pregledovalec, je naslednji: Prosimo, preverite predložitev glede dodatnih komentarjev, ki jih je pustil pregledovalec. Vabimo vas, da uredite predložitev in odpravite pomanjkljivosti, po popravi pa članek znova predložite v pregled.
GeographieMan[~MSG~] 14:46, 24. julij 2023 (CEST)[odgovori]

To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]