Pojdi na vsebino

Predloga:Usurpation requested

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Prošnja za prevzem uporabniškega imena

Pozdravljen(-a) Usurpation requested. Na strani Wikipedija:Sprememba uporabniškega imena/Prevzemi je bila podana prošnja za uzurpacijo oz. »prevzem« tvojega uporabniškega imena, saj z njim nisi urejal(-a) Wikipedije, drug uporabnik pa bi ga rad uporabljal za urejanje. Po pravilih, zapisanih na omenjeni strani, se lahko vsako neuporabljeno uporabniško ime uzurpira, če njegov lastnik v sedmih dneh po obvestilu temu ne nasprotuje.

Če si v svojih nastavitvah vnesel/-la poštni naslov, bi morala tja priti pošta birokrata z navodili, kako ravnati.

Če ne nasprotuješ spremembi svojega trenutnega uporabniškega imena, ki bi omogočila drugemu uporabniku prevzem tega imena, prosimo, da se v odgovor na to sporočilo prijaviš in napišeš, da se strinjaš oz. prepuščaš svoje uporabniško ime drugemu uporabniku. Lahko nam tudi poveš, kakšno uporabniško ime si želiš v zameno, sicer ti bomo dali generičnega, npr. Usurpation requested-old.

Če ne narediš ničesar: prošnji bomo ugodili po sedmih dneh in tvoj uporabniški račun bo preimenovan v zgornjo obliko. Kadar koli po tem lahko zaprosiš za ponovno preimenovanje po lastni želji.

Če nasprotuješ preimenovanju: prosimo, da se prijaviš in v odgovor na to sporočilo jasno napišeš, da nasprotuješ prevzemu tvojega trenutnega uporabniškega imena.

Vedi, da čeprav bo tvoje uporabniško ime uzurpirano, lahko še vedno urejaš strani, tvoji podatki pa bodo ohranjeni; tvoje nastavitve, spisek nadzorov in vse ostalo bo preneseno na novo uporabniško ime.

Hvala za trud.


Request for usurpation

Hello, Usurpation requested. A request has been made at Wikipedija:Changing username/Usurpations to usurp, or "take over", your username because you have not used it to edit, and another user would like to use it to edit. Wikipedija:Changing username/Usurpations says that any unused username may be usurped if the user is given seven days notice to object and does not do so.

If you have an email set in your preferences, you should be getting an email from a bureaucrat or changing username clerk explaining how to consent or object to this process.

If you do not object to being renamed to a new username in order for another user to utilize the name you currently have, please log in and post a reply here saying so (you may also tell us what username you would like to be renamed to, or we will provide you with a generic one).

If you do nothing: the request will be filled after seven days, and your account will be moved to a generic username. You may request that it be moved to a new username of your choice at any time.

If you object to being renamed: please log in and make an edit to this page clearly stating that you object to usurpation.

Please note that even if your current username is usurped, you can still edit and your data will not be lost; your preferences, watchlist, and other user settings will be transferred to a new username.

Thank you for your time.