Predloga:Ou-nain-ime

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani Predloga:Ou-koi-ime)

Pozdravljeni v Wikipediji. Vaše uporabniško ime »Ou-nain-ime« se morda ne sklada s smernico o uporabniških imenih, ki pravi, da ne smete uporabljati uporabniških imen, ki predstavljajo imena društev, podjetij, izdelkov, storitev ali spletnih strani. Primeri nedovoljenih uporabniških imen so »Družba XYZ«, »MojiPripomočkiSLO.si« in »Umetnostna galerija Foobar«. Lahko pa si izberete ime, ki vsebuje ime zgoraj naštetih subjektov, če se sami identificirate kot posamezniki, na primer »Janez Novak pri družbi XYZ«, »Marko pri MojiPripomočkiSLO« ali »FoobarFan87«.

Prosimo, da tudi upoštevate, da Wikipedija ne dovoli računov, ki si jih deli več ljudi, in imen računov, ki promovirajo katerokoli podjetje, društvo, organizacijo, izdelek, storitev ali spletno stran ne glede na vaše uporabniško ime. Prosimo, preberite si tudi smernico o plačanih prispevkih in smernico o navzkrižju interesov. Če se identificirate kot posameznik in želite prispevati k Wikipediji na nepristranski način, tukaj vložite prošnjo za spremembo uporabniškega imena in izberite uporabniško ime, ki se sklada z našimi smernicami. Če menite, da vaše uporabniško ime ne krši smernic, vas prosimo za obrazložitev spodaj. Hvala.

Dokumentacija za predlogo

Uporaba:

{{subst:Ou-nain-ime}}
{{subst:Ou-nain-ime|Article}} povezava na določeni article
{{subst:Ou-nain-ime|Article|Dodatno besedilo}} doda besedilo na konec sporočila namesto "Hvala"
  • Ne pozabite predloge substituirati z uporabo {{subst:Ou-nain-ime}} namesto {{ou-nain-ime}}.
  • Ta predloga uporablja funkcije razčlenjevalnika. Na konec predloge lahko dodate dodatno besedilo in ime članka. Če article ali dodatno besedilo vsebuje URL ali karkoli drugega, kar vsebuje enačaj (»=«), lahko prekine funkcijo razčlenjevalnika. Temu se izognete z oštevilčenjem parametra article ali besedila z »1=«.