Predloga:ikona jezika/Notes

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Predloga {{ikona jezika}} se uporablja kot obvestilo bralcu, da je zunanja povezava v tujem jeziku (Napaka skripta: Funkcija »name_from_code« ne obstaja.); predloga ne potrebuje parametrov.

V splošnem naj se predloga umesti za zunanjo povezavo, čeprav to ni obvezno; za več informacij glejte smernicah za povezave na strani v tujih jezikih.

Predloga uporablja format {{Ikona jezika|jezika}}, ampak lahko se uporablja skrajšano {{ikona jezika}}, kjer jezika predstavlja kodo jezika. Bodite pozorni na to, da se kode jezika pogosto ne ujemajo s kodo države (glejte seznam ISO 3166-1 kod).

Za sklicevanje (reference) naj se namesto te predloge uporabi parameter |language= znotraj predlog: {{navedi splet}}, {{navedi novice}}, {{navedi revijo}}, itd.

Kategorija:Ikone za jezike vsebuje celoten seznam predlog, ki jih lahko uporabljate.

User-defined CSS

Prijavljeni uporabniki lahko spremenijo izgled izpisa predloge z uporabo CSS z razredom languageicon. Na primer, odprite Special:MyPage/common.css in dodajte span.languageicon { font-weight: bold; }. Rezultat predloge {{ikona jezika}} bo izpis (Napaka skripta: Funkcija »name_from_code« ne obstaja.) namesto (Napaka skripta: Funkcija »name_from_code« ne obstaja.).

Podporne predloge

Glej tudi

Dokumentacija za predlogo[poglej] [uredi] [zgodovina] [osveži]

Uporaba

{{Ikona jezika/Notes}} je dokumentacija za množico ločenih predlog ikona jezika v Kategorija:Ikone za jezike.

Glej tudi