Ekran (revija): Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
GorazT (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
GorazT (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
Vrstica 18: Vrstica 18:
}}
}}


'''Ekran''' je [[revija]] za film in televizijo, ki je od svoje ustanovitve leta 1962 izhajala z različnim periodičnim razmakom, od leta 2009 pa izhaja mesečno. Obravnava predvsem filmske [[teme]] oziroma film v vsej njegovi celovitosti, v manjši meri pa tudi televizijo in druge sodobne medije. Od leta 2009 je urednik mesečnika [[Gorazd Trušnovec]].
'''Ekran''' je [[revija]] za film in televizijo, ki je od svoje ustanovitve leta 1962 izhajala z različnim periodičnim razmakom, od leta 2009 pa izhaja mesečno. Obravnava predvsem filmske [[teme]] oziroma [[film]] v vsej njegovi celovitosti, v manjši meri pa tudi [[Televizija|televizijo]] in druge sodobne medije in fenomene. Od leta 2009 je urednik mesečnika [[Gorazd Trušnovec]].



== Zunanje povezave ==

* [http://www.ekran.si/o-ekranu O Ekranu]

Redakcija: 14:16, 11. maj 2010

Ekran
UrednikGorazd Trušnovec
KategorijeRevija za film in televizijo
Pogostost izdajanjamesečno (10xletno)
Naklada800 na mesec
Prva izdaja1962
PodjetjeSlovenska kinoteka
DržavaSlovenija
Jezikslovenščina
Spletna stranhttp://www.ekran.si/

Ekran je revija za film in televizijo, ki je od svoje ustanovitve leta 1962 izhajala z različnim periodičnim razmakom, od leta 2009 pa izhaja mesečno. Obravnava predvsem filmske teme oziroma film v vsej njegovi celovitosti, v manjši meri pa tudi televizijo in druge sodobne medije in fenomene. Od leta 2009 je urednik mesečnika Gorazd Trušnovec.


Zunanje povezave