Pogovor:T-2

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Vse storitve na popolnoma lastnem omrežju[uredi kodo]

> Kot zaenkrat edino v Sloveniji ponuja vse storitve na popolnoma lastnem omrežju

Zgoraj navedeno preprosto ni res.

Od nekdaj smo imeli Telekom Slovenije, ki je od nekdaj imel popolnoma lastno omrežje - svoje mobilne stolpe in svoje priključke (katere mora sedaj tudi dajati v najem drugim operaterjem zaradi regulacij).

Poleg tega imamo tudi Telemach, ki dela pretežno na svojem fiksnem omrežju (še nisem videl primera ko bi potrebovali najeti omrežje od Telekoma), mobilno omrežje pa so dobili potem ko so prevzeli Tušmobil.

A1 ima popolnoma lastno mobilno omrežje, nima pa (dosti velikega) fiksnega in si ga izposoja od Telekoma.

T-2 na drugi strani ima tudi svoje fiksno omrežje (sicer ne tako veliko kot Telemachovo ali Telekomovo, tako da si mora občasno do srednje pogosto izposojati omrežje tudi od Telekoma), nima pa tako dobrega mobilnega omrežja, zato tudi v svojih mobilnih paketih ponuja tudi določeno količino prenosa podatkov v omrežjih "nacionalnega operaterja" oz. Telekoma Slovenije, česar nima navedenega nobeden drug operater (Telekom, A1 in Telemach).

Napisano zgoraj je samo in izključno T-2 propaganda in menim, da bi jo morali odstraniti, prav tako pa tudi še enkrat iti skozi članek in preveriti še vse ostalo.


> Do storitev T-2 lahko dostopa 75 % slovenske populacije

Aja, tole je pa tudi res. Do storitev vseh operaterjev lahko vsi dostopajo, samo treba je Telekom (ali drugega operaterja, samo preko Telekoma se da menjavati operaterje) podkupiti da bo gradil internetni priključek (upam da optiko) do hiše. To je spet T-2 propaganda in nič drugega. 86.58.52.48 14:04, 25. avgust 2023 (CEST)[odgovori]

Odstranjeno, lastna spletna stran T-2 tako ali drugače ni zanesljiv vir, saj je ta povezana s subjektom. Če imate na voljo še kak drug vir, ga prosim navedite v članku oz. tukaj, da ga bom lahko vključil v članek. LP, A09|(pogovor) 14:05, 26. avgust 2023 (CEST)[odgovori]