Pogovor:Quidditch

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Bivši PIČ Članek je bivši predlog za izbrani članek. Zakaj predlog ni uspel, si lahko pogledate na njegovi podstrani.

Izredno obsežni podatki so mi popolnoma pokvarili užitek ob čitanju knjige, ki je ne maram. Hvala. --Janez Novak 11:53, 30 april 2006 (CEST)

Pardon, napaka je tukaj moja. Hkrati sem ustvarjal članek o Quidditchu in Luciusu Malfoyu. Seveda sem tekst o Malfoy po pomoti vstavil v članek o quidditchu, zato sem hitro nekaj spacal skupaj in uredil, da ne bi kdo članka zbrisal. Ga bom pa razširil v prihodnosti. --Burek 11:57, 30 april 2006 (CEST)

Članek kar lepo napreduje, vendar moram še enkrat predelat četrto knjigo, s katero bom še zelo zapolnil nekatere dele. Upam, da bo članek kmalu še boljši (dodal bom še zgodovino quidditcha itd.) in bo mogoče celo izbrani članek. :) --Burek 16:30, 4 maj 2006 (CEST)

Zanima me, kaj o članku menite ostali wikpedisti. Je zanimiv, dolgočasen, slogovno nepopoln, mu manjkajo podatki, ki bi vas zanimali itd.? Še bolj pa me zanima tole: kaj članku manjka, da postane izbrani članek? Je moj največji projekt na wikipediji do sedaj in rad bi pa pripeljal do konca - tako daleč, kolikor se ga le da. Hvala vnaprej za vaše odgovore. --Burek 17:23, 16 maj 2006 (CEST)

Članek je čisto simpatičen, je pa precej specifičen. Lepo bi bilo, če bi navedel nekaj virov. zadnje čase spremljam na en: diskusije, vedno hočejo imeti korektno navedene vire kot kriterij za izbrani članek. Lahko ga opremiš še s slikami (screenshoti iz filmov so lahko fairuse). najprej popravi še to, potem ga pa lahko predlagaš, čeprav se utegne kdo obregniti ob temo. Kljub veliko vloženega dela na primer Zvezdna vrata (naprava) na :en še vedno niso izbrani članek, ker precej uporabnikov nasprotuje preveliki količini fikcije. Ampak tukaj nismo :en :-) --Tone 17:39, 16 maj 2006 (CEST)
Tudi meni se zdi zanimiv članek, bi pa dodal še kakšno sliko ali dve, pa resnično pazi, da bodo navedeni viri. Pri tem si lahko pomagaš z m:Cite/Cite.php. Poskusiš pa lahko tudi predelati seznam ekip v razpredelnico. --Eleassar pogovor 17:44, 16 maj 2006 (CEST)
Hvala za nasvete, grem takoj dodat vire. :) Glede slik bom pa malo pogledal, sigurno jih je veliko in kakšne se bojo že našle. :) --Burek 17:54, 16 maj 2006 (CEST)

Mislim, da so viri zdaj urejeni? Lep pozdrav, Wikipedius Rex 08:32, 5. september 2010 (CEST)