Pogovor:Most

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Viquibola 1000.png To je eden izmed člankov, ki bi jih morala imeti vsaka Wikipedija, spada v sklop WikiProjekta 1000 nujnih. Za smernice glejte strani projekta in Wikipedija:Urejanje strani.
100% pie chart.svg
Po številu znakov je to dolg članek.


kaj te to mi mormo pisat mislim ne ki vam je logika

Logika je preprosta. Če ti sedaj ni po srcu, lahko prideš čez kakšno leto ali dve nazaj, pa boš videl/a logiko. Prebereš si lahko vsaj članek o sami Wikipediji. Tu sicer ne bi zagovarjal projekta, je pa že veliko narejenega - tako 'brez logike'. Samo malo se ozri naokoli. Moraš tudi vedeti, da so preroki napovedali, da brez wikipedije 'človeštvo' ne bo moglo kakor sedaj ne more brez vode, elektrike, www, itd. Ali je v povečevanju entropije kakšna logika? Ali mogoče v številu 42? Ali je logika v smislu življenja? Kakor je zapisal Douglas Adams »je ŽIVLJENJE paradoksalno soglasno posmehljivemu trinoštvu, ki je uporabno pri nevzporedni določitvi obratne entropije«. Ali kot so peli Black Uhuru: »What is Life? ... Life is a Test...«. Lep pozdrav. --XJam 15:50, 12 maj 2004 (CEST)


Tekst sem preoblikovala. Upam, da je sedaj nesporno.

LP Ljuba Brank

Ne razumem kako je (kdo je) zapisal, da je v članku Most, članek o ločnem mostu napisan. Pri tej alineji je tako namreč navedeno, link pa kaže nazaj na alinejo. Skratka, članek o ločnem mostu bom napisala, navedene napake pri članku Most pa ne znam popravit.--Ljuba brank (pogovor) 18:38, 3. julij 2016 (CEST)