Pogovor:Medical Student Journal Club

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ugovor proti izbrisu[uredi kodo]

Ta stran naj ne bo hitro izbrisana, ker je bil klub ustanovljen šele v lanski akademski sezoni. V tako kratkem času nismo mogli nabrati večje število omemb v raznih časopisih in drugih medijih. Pred kratkim smo prejeli nagrado Drzni 2013 o čemer bo v naslednji številki časopisa Medicina danes tudi prispevek neodvisnih avtorjev. Kakor hitro bo objavljen bomo ustvaril zunanjo povezavo. Poleg tega, smo med zunanjimi povezavami priložil dva linka do objav o našem klubu v neodvisnem časopisu (MD,ki je del časopisov Finance).

Priložen je tudi link do uradne spletne strani, ki pa bo prav tako kmalu preurejena in ne bo zgolj vsebovala napovednika dogodkov. Če ni primerna kor zunanji vir jo bomo izbrisali. Če je sporen tudi link do MSJC facebook strani ga bomo prav tako nemudoma izbrisali.

Namen našega kluba je uveljavljanje slovenske medicine na študentskem mednarodnem nivoju . Močno si prizadevamo dvigniti prepoznavnost Medicinske fakultete v Ljubljani. Letos bo potekal že drugi mednarodni kongres pro et contra. Trenutno smo v fazi organizacije, a imamo že več mednarodnih odzivov kot lani v istem času. Sodelovanje slovenske fakultete z drugimi evropskimi fakultetami se nam zdi za našo malo državo bistvenega pomena.

Trenutno se uveljavljamo predvsem med strokovnimi krogi, natančneje medicinskimi, širša javnost pa še ne pozna našega delovanja. Kljub temu, smo našli še eno objavo, intervju z enim od naših članov. Dodajamo ga med zunanje povezave.

Skušali bomo čim bolj zadostiti kriterijem Pomembnosti in upam, da bomo izpolnili vsaj osnovne pogoje ter tako lahko ostali na slovenski Wikipediji. Bilo bi nam res v čast in veselje.

lp Flem Flem (pogovor) 17:44, 12. februar 2014 (CET)[odgovori]

Ne poznam in ne vem, koliko je Medicina danes zares zanesljiv medij, ampak na prvi pogled je formalnim kriterijem pomembnosti zadoščeno, vsaj kar se mene tiče. Ostaja pa drug problem - pristranskost. V Wikipediji namreč ni preveč dobrodošlo, da predstavniki raznih organizacij pišejo o teh organizacijah. Problem je v tem primeru razviden iz pretiravanja z detajli, ki najbrž bolj sodijo na uradno spletno stran kluba kot v enciklopedičen članek (sploh pa jih ni možno preveriti v neodvisnih publikacijah), kar izpade kot promocija. Predlagam torej, da za začetek iz članka umakneš podrobno opisovanje dejavnosti in napovednik ter opišeš toliko, kot omenjajo tudi drugi, potem pa se vzdržiš nadaljnjih večjih posegov vanj. To nalaga dogovor o konfliktu interesov. V tej smernici je tudi pojasnjeno, kako lahko v bodoče pripomoreš k izboljšanju članka. — Yerpo Ha? 18:22, 12. februar 2014 (CET)[odgovori]

Hvala. Za začetek sem izbrisal imena ustanoviteljev, vsekakor pa bomo stran še dodatno preuredili in skušali članek izboljšati do te mere, da bo brez opomb, opozoril... Flem (pogovor) 21:16, 12. februar 2014 (CET)[odgovori]