Pogovor:Marko Perković - Thompson

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Pristranskost[uredi kodo]

Nikjer ni niti omenjen Perkovićev hipernacionalizem, ki meji na fašizem (zaradi česar so mu recimo pred kratkim prepovedali koncert na Nizozemskem [1]) in odkrito (sicer v zadnjem času baje malo manj) zagovarjanje Ustašev - [2]. --Yerpo Ha? 14:53, 6. julij 2008 (CEST)

Članek bom uredil in dokončal takoj ko bo možno.Vse sporne zadeve glede thompsona bom izdatno raziskal in se močno potrudil da bodo napisane nepristransko.Članka še nisem spisal v celoti, zato sem objavil le najpomembnejše stvari o njem..se bom potrudil in zadevo speljal tako kot je treba.
Hvala za opozorilo--Zlatorok 15:14, 6. julij 2008 (CEST)
Tebi pa hvala za pojasnilo. Če članek še ni končan in ga nameravaš v kratkem (t.j. danes) še urejati, lahko {{pristransko}} zamenjaš z {{v delu}} - sicer naj bi članki ves čas delovali kot neka zaključena celota, ampak če je na vrhu obvestilo da je še v delu, to opozori bralca da naj članka še ne jemlje kot zaključenega. --Yerpo Ha? 15:23, 6. julij 2008 (CEST)
Članek sem opremil s predlogo "v delu". Članek bom uredil in dokončal tekom tega tedna, če to lahko storim,če pa je to potrebno narediti v nekaj urah,bom pa članek izbrisal in ga objavil ko bo dokončan.--Zlatorok 15:44, 6. julij 2008 (CEST)
Problem je samo v tem, da članek nikjer niti ne omenja Perkovićevih kontroverznih plati (in je s tem pristranski), ne v tem da ni čisto gotov. Stvar lahko rešiš tako, da v uvodu ali posebnem poglavju "Kritike" (na primer) vsaj s kakšnim odstavkom omeniš njegov sporni nacionalizem (pomagaš si lahko z angleškim člankom), potem pa počasi dopolnjuješ. --Yerpo Ha? 16:01, 6. julij 2008 (CEST)
V redu.To bom lahko uredil tekom današnjega dneva.--Zlatorok 16:06, 6. julij 2008 (CEST)