Pogovor:Križevci

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ta članek o Križevcih govori, pa vendar o njih ničesar ne pove. Predlagam izbris. --Missmarple 18:43, 14 mar. 2005 (CET)

No, jaz sem hotel samo dobro. Saj tako dosti do opisa teh Križevec mi spet ni. Ampak opazil sem, da se članek Velika Krka sklicuje na povsem napačne Križevce, pa sem napako pač hotel popraviti. Če obstaja primernejša metoda odprave napake, bom vesel njenega opisa. Sicer pa bi predlagal, da se članku da nekaj časa, da o Križevcih tudi kaj pove in ne le govori. --Ales Casar 16:03, 15 mar. 2005 (CET)
Ja, Missmarple kam se ti res mudi brisati? Saj je Aleš vse pravilno naredil. Saj poznamo metode-postopke za to. Res je sicer mikroatomska škrbina (pravzaprav vakuumska) - predlogo{{stub}} - kar, kot vemo, v bistvu pomeni {{škrbina}}, pa smo se pred časom dogovorili, da imena predlog, ki so v en: ne bomo prevajali - predvsem zaradi 'lažjega' prenašanja člankov - je dodal Klemen - vse drugo - čeprav navidezno ~0, pa je že sam postoril Aleš, ki je na sl: WP manj kot 1 teden. Tako nepotrpežljivi pa res ne smemo biti. Poglej si, Missmarple, npr. njegov (1. prispevek!) na našo WP v članku o Veliki Krki - pa boš videla, da 'nesmislim negovorjenja' (besedna igra - ne govorim nesmislov). --xJaM 16:38, 15 mar. 2005 (CET)
V Alešev dober namen ne dvomim, vendar ta podškrbina ni članek. Strinjam se z Missmarple, ki predlaga izbris. Če bo kdaj kakšna vsebina, jo lahko v prazno polje ravno tako učinkovito dodamo kot v popisano. --romanm (pogovor) 12:52, 16 mar. 2005 (CET)

Poimenovanje[uredi kodo]

Glede na zemljevide NVATLASA in najdi.si, je pravilno poimenovanje kraja Križevci pri Ljutromeru, kakšno je dejansko stanje ne vem. Andrej imaš kakšen utemeljen razlog za prestavitev?--Slodave 23:26, 26 september 2006 (CEST)

Ker je v občini Gornji Petrovci je "uradno" wiki ime oblike Kraj, Občina (ker je kraj dvoumen).--Andrejj 23:33, 26 september 2006 (CEST)