Pogovor:Klub koroških študentov

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Klub Koroških Študentov je avtor besedila na wiki strani kakor tudi besedil na uradni spletni strani Kluba Koroških Študentov (http://www.klub-kks.si/predstavitev.aspx), iz katerega je izpostavljeno besedilo izvzeto. Thamler 14:04, 23. avgust 2010 (CEST)

Hvala za pojasnilo, sem izbrisal oznako. Upoštevaj pa, da je enciklopedija precej drugačen medij od promocijske spletne strani organizacije, zato je dobesedno kopiranje teksta od tam popolnoma neprimerno in sem ga označil kot reklamo. Ko bo tekst navajal objektivne in nepristranske podatke in ko ne bo napisan v prvi osebi množine, bo pa primeren za enciklopedijo. — Yerpo Ha? 14:31, 23. avgust 2010 (CEST)
Thamler: Klub Koroških Študentov ni pravilen zapis. Pravopisno pravilno je samo Klub koroških študentov; tak zapis se pojavlja tudi v kontaktu na dnu vaših spletnih strani. Če dajo besede kratico KKŠ, še ne pomeni, da so kar same po sebi zapisane z velikimi začetnicami. Prosim, da ne zavračaš pravopisnih popravkov.M۞Zaplotnik(prispevki) 15:34, 23. avgust 2010 (CEST)
Smo prečistili besedilo in upoštevali navedene korekcije. Upam da je članek sedaj ustreznejši. Thamler 12:58, 24. avgust 2010 (CEST)