Pogovor:Gis Muzikaviva

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljeni!

Torej, nekaj argumentov, zakaj te strani ne izbrisati.

Muzikaviva je: 1. Glasbena šola, ki je kljub neznosnim pogojem-delo na črno, neplačevanje davkov njenih konkurentov(trenutno je ena redkih, ki za svoje storitve izdaja račune z vključenim DDVjem, kot to predvideva zakonodaja) preživela zavidljivih 20 let 2. Glasbena šola, ki vsako leto organizira večinoma brezplačne klinike zelo dobrih svetovnih glasbenikov (Stu Hamm, Kiko Loureoro, Jeniffer Batten...) 3. Glasbena šola v kateri se je izobraževalo veliko slovenskih uspešnih glasbenikov. Npr.: Omar Naber, Vlado Kreslin, Jermnej Trobentar...več si oglejte na strani 4. Glasbena šola ki ima svojo zgodovino (vpišite v google Muzikaviva in se čudite :)

Poleg tega je bilo članku priloženih kar nekaj virov, ki niso reklamni. Članek iz RockLine je že eden takih. V kolikor pa želite, lahko dodam še kakšen vir (www.24ur.com, tednik Mladina...)

Poleg tega članek niti slučajno ni namenjen reklami, saj tudi le to pošteno plačujemo. Radi bi le, da Wikipedija končno prizna naše uspehe, ki niso majhni in nam nameni omembo (mislim, da si po 20tih letih to zaslužimo)

Konec koncev pa lahko podprete tudi tiste glasbene šole, ki otroke dobesedno maltretirajo (saj poznate klasične glasbene šole) ali pa tistim, na katerih starši plačujejo velike denarje za to, da njihov otrok po treh letih obvlada snov enega razreda. Takih je namreč žal zelo veliko.

Sicer pa ne vem, kaj je v članku reklamnega. Če koga kaj tako zelo moti, pa naj v članku popravi, a ni tako?

LP Glasbenik

Tukaj se pravzaprav strinjam. Edino pri virih bi moral biti kakšen, ki piše konkretno o sami šoli, ne samo bežne novičke o dogodkih, ki jih je organizirala. --Yerpo Ha? 22:12, 10. september 2008 (CEST)[odgovori]