Pogovor:Franček Rudolf

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

citiram: Sestavil: Franček Rudolf

spet nekdo, ki piše članek o samem sebi... --Burek 16:08, 29 april 2006 (CEST)

Pa veš ti, kdo je Franček Rudolf?

Ali misliš, Burek, da so si vsi ljudje na svetu prebrali statut Wikipedije? In da so obveščeni o tem, da avtopromocija ni na mestu? Predstavljaj si, da ga je napisal tebi, ker si ga hotel dat na wp. in si iskal podatke. Nisi nič vesel?

Jaz to razumem takole: če so rdeči članki (ki jih potrebujemo) podobno kot pri drugih publikacijah oz. enciklopedijah, kjer uredniki kontaktirajo dotične ljudi za biografske podatke, ti pa jim jih priskrbijo - bi bili lahko čisto veseli.

Samopromocijo razumem predvsem kot reklamo za komercialne namene oz. nepomembne osebe, sicer pa je to pravilo precej konservativno in bi morali o njem še malo podebatirati. Če smo že birokrati: če piše, da ga je sestavil Rudolf, ali to pomeni, da ga je tudi naložil? To, da ga je sestavil, nakazuje na točnost podatkov. Torej! --Ziga 16:25, 29 april 2006 (CEST)

Če je članek v redu (NPOV) in je oseba dovolj pomembna, da ima lahko vnos v enciklopediji, ni PMM prav nič važno, kdo ga je napisal. --matijap | pogovor 18:50, 29 april 2006 (CEST)