Pogovor:Andora

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

"Državna kneževina". Še nikdar nisem slišal ali prečital da bi bil Monaco imenovan državna kneževina ali Lihtenstein tudi kot državna kneževina. Tudi Luksemburga ne imenujejo državna velika vojvodina. Ali je Andora kneževina ali republika lahko diskutiramo, samo po mojih podatkih (večinoma so v članku) je to bolj ali manj republika. Oba sokneza imata samo protokolarno vlogo. Ali je Avstralija (suveren je angleška kraljica) kraljevina??

"Zunanje povezave". V katalonščini. Ko sem končaval članek so se povezave extremno vpočasnile tako da nisem mogel preveriti (bolje rečeno se mi ni ljubilo ob počasni povezavi) zunanjih povezav. Kazale so (ker sem jih kopiral) na nemške strani ne pa na osnovno čelno stran. Sedaj je to popravljeno in čeprav ne nameravam v Andoro me extremno veseli da poznajo tudi slovenščino. Morda pa bo kak smučar odpotoval tja? --Janez Novak 16:42, 24 maj 2005 (CEST)

Zato ker se že interwikijih vidi! --NezNan 17:09, 24 maj 2005 (CEST)
Trenutno prevajam članke iz nemškega Wikija in se mi zdi POŠTENO da povem za osnovni vir in od kje sem ga prevedel. --Janez Novak 17:25, 24 maj 2005 (CEST)

perecej člankov je prevedenih pa hihče na razlaga tega. viri s3 nanašjo na pa pirnate ali druge spletne vire.

Torej Wikipedija ni spletmi vir? Tudi papirnat ni! Novo odkritje: Wikipedeje ni, jo je odneslo v velikem poku! --Janez Novak 21:44, 24 maj 2005 (CEST)
Če je članek preveden, je zaradi licence GFDL (kot jo razumem) to treba omeniti! Sam to počnem v opisu članka, ko rečem "po en:", ali "pretežno po en:" ipd. To se potem vidi v zgodovini članka - če se kdo kdaj vpraša, kdo je avtor, potem vidi, da se je tak članek začel kot prevod. --romanm (pogovor) 23:27, 24 maj 2005 (CEST)

gospd janez wikipedija je vir pa tega nihče ne razglaša za odkrtje!