Pogovor:Ale

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Sporočam,

da članek Angleško ale pivo ni v nasprotju avtorskimi pravicami, ker sem ga napisal sam, obenem pa sem moderator spletne strani www.fullers.si (vir: http://www.fullers.si/anglesko-ale-pivo.html). Prosim, da omogočite objavo članka. Če pa je še kaj treba (sem namreč popoln novinec in je wikipedia res precej zapleten projekt zame), mi, prosim, sporočite.

Lepa hvala! -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Fullers (pogovorprispevki).

Zaenkrat verjamemo na besedo, zato sem predlogo o kršitvi avtorskih pravic odstranil. Zdaj bi članek rabil predvsem standarden uvod. Smatramo da ko obiskovalec klikne na link, je to enakovredno vprašanju "Kaj je [ale]?" in prvi stavek mora na to vprašanje odgovoriti, z odebeljenim naslovnim geslom na začetku. Uvod kot je zdaj pa odgovarja na vprašanje "Kako razdelimo piva?".
Zelo dobro bi bilo tudi, da bi podal vir za trditev "med najbolj znanimi pa so Fuller Smith & Turner, Wells & Young's in Scottish Newcastle", sicer izpade ta stavek in seznam zunanjih povezav na koncu precej reklamno (sploh glede na to da zastopaš eno od teh pivovarn). --Yerpo Ha? 10:52, 24. oktober 2008 (CEST)[odgovori]