Pogovor:Črni graben

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Prvi odstavek je dobesedni prepis http://www2.arnes.si/~osljjk1s/brdo/1prva.htm in nimamo eksplicitnega dovoljenja za objavo, zato bom stran predlagal za izbris. --romanm (pogovor) 13:08, 27 avg 2004 (CEST)

plagijat?[uredi kodo]

Na tej strani sem opravil male spremembe in dodal stavek: Večina območja spada v občino Lukovica in upravno enoto? Domžale. Pridružujem se pozivu da prvotni vpisovalec uredi vse okoli avtorstva oz. navajanja.--Janibraune 20:19, 1 sep 2004 (CEST)


Mimogrede, na en: imajo tak sistem, da če ugotovijo možen plagiat, to označijo in postavijo rok za izbris, v pogovoru se lahko podiskutira razloge za ali proti brisanju, na voljo pa se pojavi še ena stran, kjer lahko kdo drug napiše "neoporečen" tekst. Imamo kaj podobnega zadnjemu tudi tu? --Heretik 07:15, 2 sep 2004 (CEST)

Žal še nimamo. Naš sistem je tak, da to označimo kot predlog za izbris, potem pa si ga nihče ne upa niti zares izbrisati niti napisati na novo. :-( Postopek bi bil v tem primeru zelo koristen, ker bi obvezoval, da je treba takšno reč tudi zares izbrisati. --romanm (pogovor) 12:33, 2 sep 2004 (CEST)

Namesto da kritiziram, sem na novo postavil geslo.[uredi kodo]

Tisti, ki se vsak dan vozite skozi Č.g., dajte, postavite še geslo Trojane !?