Pojdi na vsebino

Kategorija:Želene fotografije

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ta kategorija zajema članke, za katere je zaželjeno, da se dopolnijo s fotografijo (-ami). Članek dodate v to kategorijo s predlogo {{dodaj fotografijo}}, ki jo dodajte na njegovo pogovorno stran.

Kategorija:Želene fotografije je vrhnja kategorija za organiziranje prošnej/zahtev za fotografije in druge slike. Prošnja se lahko poda glede na tematiko (npr. avtomobili, vojaška zgodovina) in glede na lokacijo (npr. New York, Slovenija). To so članki za katere je zaželjeno, da se dopolnijo s fotografijo (-ami).

Če si pripravljen prispevati javno dostopno lastno fotografijo ali z licenco GFDL ali Creative Commons, potem je najbolje, da jo naložiš na Wikimedia Commons - na ta način jo bodo lahko uporabile tudi Wikipedije drugih jezikov!

Predloga {{Dodaj fotografijo}} avtomatsko doda članke v to kategorijo.

Članki se dodajo v podkategorije po tematiki ali lokaciji z {{Dodaj fotografijo|tematika}} and {{Dodaj fotografijo|iz=lokacija}}. Za več podrobnosti glej dokumentacijo {{Dodaj fotografijo}}. Prosimo, da v predlogo Dodaj fotografijo dodaš eno ali več tematskih kategorij.

Za pomoč pri želenih slikah glej Wikipedija:Želene slike.

Free Image Search Tool ti lahko pomaga locirati ustrezne slike na drugih spletnih straneh.