Wikipedija:Predlogi za brisanje/Seznam osebnosti znanih kot Veliki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Seznam osebnosti znanih kot Veliki[uredi | uredi kodo]

Nepotrebno glasovanje:

Opombe[uredi | uredi kodo]
  1. preverimo, če so v večjem seznamu vsa imena, ki so v manjšem
  2. za vsak slučaj dajmo redirect
  3. NI POTREBE, da za take reči glasujemo! To lahko storiš sam. lp., --Ziga 23:03, 9 september 2006 (CEST)
Janez, glede na to da si ti avtor "drugega" članka, predlagam do postoriš ti. --Andrejj 09:39, 10 september 2006 (CEST)
Pod prisego pri Odinovi sekiri in Svarunovi gorjači izjavljama, da nimam nobene veze z nobenim seznamom. Sezname sovražim, organsko, gre mi na kozlanje. Andrej nekaj si zamešal. Morda z drugim Janezom, pa ne Janijem. --Janez Novak 09:56, 10 september 2006 (CEST)
Janez N., pliz: branje tele strani od začetka ti pokaže, da je brisanje predlagal Janez D., nanj se nanaša (moj nedoločeni) Janez. --Andrejj 09:59, 10 september 2006 (CEST)


Andrej vem da nisi mislil mene. Hotel sem te le opozoriti, da je pri uporabi imen kot Janez treba biti previden, najbolje je uporabiti zraven EMŠO (če ga poznaš) ali kakšno drugo nedvoumno identifikacijo (na primer zame nov, toleranten nekadilec). Pa še nekaj Andrej. Najprej se pri Janezu sklicuješ na avtorstvo članka nato pa na predlog za brisanje. To ni isto, je zelo nasprotno. Anzelpimpeldragonar vnese nek članek, potem pa predlaga brisanje z glasovanjem? Malomorgen. PA lep pozdrav na zelo mirni Wikipediji. --Janez Novak 10:13, 10 september 2006 (CEST)


Naredil sem redirekt na obsežnejši članek. Podoben primer je bil pri članku Slovenski dvatisočaki, ki sem ga redirektal na obsežnejši Seznam slovenskih dvatisočakov. --Janezdrilc 11:44, 10 september 2006 (CEST)