Wikipedija:Predlogi za brisanje/Cemeteryland

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Cemeteryland[uredi | uredi kodo]

Stran je za brisanje predlagal Andrej. Prosim za obrazložitev. --romanm (pogovor) 22:10, 17 maj 2007 (CEST)

Pravzaprav ne vem, morda ni za brisanje, vsekakor pa za krepko preureditev - odstranitev poetično samohvalnih vložkov.--Andrejj 22:23, 17 maj 2007 (CEST)

Moje mnenje je, da naj bi se pisci izogibali člankov o sebi in svojem delu, da ne govorimo o kriterijih pomembnosti (preverite, koliko zadetkov o albumu je na Guglju) in proporcionalnosti med dolžinami člankov o pomembnih temah in tem člankom. Pa seveda je tu še umestna zgornja Andrejeva pripomba. | Če 01:47, 18 maj 2007 (CEST)
Za brisanje!!! Pred časom je naša Wikipedija postajala seznam vojaških enot in osebnosti, sedaj pa je preusmerjena v glasbeno (predvsem novejše) področje. Pri tem je potrebno biti zelo previden in raje kaj brez potrebe zbrisati (pa nas bodo šez 100 let ko bo še vedno slaven kritizirali), kot pa dovoljevati vnose o nepomebnih ustvarjalcih, predvsem samopromocije. --Janez Novak 08:10, 18 maj 2007 (CEST)

Za brisanje, absolutno. Komentar pa: »Lastna hvala, cena mala«.--Rude 08:35, 18 maj 2007 (CEST)

Underground scena (v kateri deluje A. Cepuš) je očitno tako pod zemljo, da je referenčne podatke povečini mogoče najti samo na raznih blogih, ki jih ureja sam. Zakaj tega legendarnega albuma ni npr. v COBISS-u ? Tam se nahajata samo 2 kaseti iz leta 1994/5 (Piščanček Picek Pacek in Škratek Solatek). Nedvomno je Cepuš precej zgovoren človek, ki zapiše in ovekoveči vse, na kar je njegova glava pomislila. Spoštujem kreativne duhove, vendar vse, kar človek blekne, pač ne more prodajati kot suho zlato. Podobne situacije so se pojavile v mnogih njegovih prispevkih na wp. PMSM je Cepuš zaenkrat povsem dovolj izrabil wikipedijo kot sredstvo lastne promocije. Ziga 09:08, 18 maj 2007 (CEST)

Uporabnik A.Cepuš je še en dokaz problematičnosti uporabnikov, ki začnejo s samopronocijo in potem več ali manj končajo. Spomnite se županskega kandidata Raketke, režiserja Anžlovarja in še nekaterih (pa se jih trenutno ne spomnim, pač niso pomembni). --Janez Novak 09:36, 18 maj 2007 (CEST)