Wikipedija:Predlogi za brisanje/Burger CerkevStaraSiska02.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Slika:Burger CerkevStaraSiska02.jpg[uredi | uredi kodo]

Na predlogi, ki je sliki dodana že celo večnost, piše: Slike brez teh podatkov bodo izbrisane v sedmih (7) dneh po naložitvi. Ne bi rekel, da 10* toliko časa, ampak kmalu bo kar 700 dni. Slika sicer ni bogve kaj, vendar je princip isti, kot pri poštenih slikah. Na Commons jih zradirajo res po hitrem postopku.

Hkrati naprošam vse, ki ste naložili slikovno gradivo, pa ga niste opremili, da to storite. Da ne bo vik in krik, če se slike izbrišejo. (Ali je pač dovolj, da jo je naložil kak stalni sodelavec, in to velja za garancijo, da je njegova?) Morda bi bilo dobro, če bi naredili bota, ki bi opozarjal na te reči. lp., --Ziga 09:34, 14 september 2006 (CEST)

Pri Burgerju/Landerju - ki sem ga v e-mailu že prej pozval naj se opredeli - je težava v tem, da je on "omejil" svojo licenco. Ker se ni odzval, dobrih slik pa je kar nekaj, predlagam prekvalifikacijo slik v GFDL ali CC namnesto brisanja. --Andrejj 10:31, 14 september 2006 (CEST)
Slik ne moremo kar prekvalificirati brez dovoljenja avtorja. Njegove slike so zelo kvalitetne, na nekaterih temelji njegova spletna stran in gotovo ima razlog, da jih ni prekvalificiral iz nekomercialnega v komercialno. Zato tudi pri neoznačenih ne moremo tega početi kar na lastno pest. Take slike bo žal treba izbrisati, če stanja ne bo popravil avtor. --Eleassar pogovor 11:33, 14 september 2006 (CEST)
Btw. imamo tudi Slika:Sv-Jernej-StaraCerkev-Ljubljana.JPG, ki ponazarja cerkev. Slikana je s prednje strani, Burgerjeva prikazuje zahodni del. Izgleda, da sega še v čase, ko so digitalni fotoaparati delovali s takšno resolucijo, kot današnji mobiteli. Ziga 11:22, 7 oktober 2006 (CEST)
Tale primer je precej specifičen, saj je uporabnik sam že prekvalificiral nekaj slik, ne pa vseh (spregledal?). Predlagam, da se briše tiste, ki so zamenljive, recimo tale, pri ostalih se pa pusti status quo, dokler ne bo zamenjave. --Tone 19:22, 9 oktober 2006 (CEST)

Tole se že malo vleče. Bom zaenkrat pustil. --Tone 09:39, 13 oktober 2006 (CEST)