Uporabniški pogovor:Obradovic Goran~slwiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Pozdrav[uredi kodo]

Goran, dobrodošel na straneh slovenske Wikipedije. Dovolil sem si jezikovno popraviti tvojo uporabniško stran - upam, da te ne moti. Če utegneš, bi tudi tebe prosil, da pogledaš, če je moja stran na srbski wikipediji v kolikor-toliko dobri srbščini.
Gorane, dobro nam došao na stranicama slovenačke vikipedije! Dozvolio sam sebi da popravim tvoju korisničku stranicu - nadam se, da ti ne smeta. Ako imaš vremena, zamolio bi i tebe, da pogledaš dali je moja korisnička stranica na srpskoj vikipediji koliko-toliko na srpskom. --romanm (pogovor) 14:31, 29 apr. 2005 (CEST)

Hitro brisanje[uredi kodo]

Zdravo, Goran! Stran lahko za hitro brisanje označiš tako, da ji dodaš predlogo {{delete}}, enako kot na angleški wikipediji. --romanm (pogovor) 09:28, 16 april 2006 (CEST)

Obradović Goran, četnički dragovoljac i velikosrb, čovjek koji je blokirao mene zbog navođenja istine, smeća li od srpske wikipedije. -- Jolo

Uz rizik hranjenja poznatog trola, koristim ovu priliku da se zvanično izjasnim (čisto da ne bude nekih zabuna): O četnicima imam izrazito nisko mišljenje, nikakav dobrovoljac nisam nikada bio (pa ni četnički (it was before my time :)), a izraz velikosrb ne znam tačno šta znači, ali pretpostavljam da je nešta negativno, i da sa tim nemam veze.

Ukoliko neko ima nešta da mi poruči ili da me pita (po ovom ili bilo kom drugom pitanju), biće mi zadovoljstvo da mu odgovorim. Puno pozdrava, i sve najbolje :) -- Obradović Goran (pogovor) 08:09, 25 september 2006 (CEST)

Nisi objasnio zašto si me blokirao, Obradovic Goran. Zato što je pisati istinu koja nije u skladu s velikosrpskom krćmom zabranjeno. -- Jolo

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:49, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:24, 19. april 2015 (CEST)