Uporabniški pogovor:Kbotwich

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljev na slovenski Wikipediji!

Vidim, da si dodal članek o Ultra Bendu, ki pa sem ga žal moral izbrisati, ker članek ni imel nil vsebine, le povezavo in eno sliko. Članek lahko ustvariš znova, vendar naj bo v skladu z smernicami Wikipedije. Za sliko, ki si jo naložil, bi bilo zaželjeno, da izbereš pod katero licenco bo objavljena, priporočam pa ti, da drugič daš kakšno bolj primerno ime (npr. Ultraband.jpg).


Upam da ti nisem vzel poguma in da boš v prihodnjosti z veseljem še kaj prispeval!--KoRnholio8 14:17, 19 avgust 2006 (CEST)


Pravzaprav band ni moj, je pa od mojega kolega in nekako sem mu želel dati vzpodbudo, da bi on sam nadaljeval z urejanjem te strani. O imenovanju slike pa sem tudi sam že razmišljal, vendar šele potem, ko je bila slika že naložena. Tokrat bom dodal nekaj teksta z njihove domače strani, upam, da bo to dovolj. Sicer pa kmalu pričakujem njihovo sodelovanje (od članov banda).

Ko boš dodal kaj teksta z njihove strani, ga preglej in če je potrebno tudi spremeni v skladu z pravili in smernicami in ko boš dodajal sliko naj bo malce manjša. Pa še to: ko dodašodgovor na pogovornih straneh, na koncu dodaš tudi podpis (člankov pa ne podpisujemo). To narediš z gumbkom nad tem vpisnim poljem.--KoRnholio8 21:26, 19 avgust 2006 (CEST)
Tekst, ki si ga dodal v članek sem "obdelal", tako da je primeren za Wikipedijo, članek pa sem prestavil na Ultra, ker je to ime skupine (čeprav verjamem da v pogovoru raje rečemo Ultra bend). Če se ti zdi, da sem kar dosti stvari izbrisal, te moram opomniti, da se v enciklopediji objavljajo samo preverljiva dejstva.--KoRnholio8 23:22, 19 avgust 2006 (CEST)