Uporabniški pogovor:JureVI

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljen na straneh slovenske Wikipedije! O kemiji, računalništvu in delu z ljudmi še res nimamo veliko napisanega, tako da bo tvoj morebitni prispevek dobrodošel! --romanm 23:55, 8 jul 2004 (CEST)

Danes sem na straneh Wikipedije prvič in je prej nisem poznal, zdi pa se mi zelo zanimiva, zato bom verjetno tu preživel še kar nekaj ur. Upam le, da se bom navadil vseh možnosti in storitev, ki jih enciklopedija ponuja. Na primer, upam, da bo tole sporočilo sploh prišlo do tebe! Pa hvala za dobrodošlico!

Tudi jaz te pozdravljam, Jure! Kot vidiš pridejo sporočila kot strela z jasnega :o). Kar se tiče navajanja na različne možnosti wikipedije, je to tudi od tebe odvisno, saj kot uporabnik lahko veliko prispevaš tudi na tem področju. --XJam 00:09, 9 jul 2004 (CEST)

Sporočila res padajo kot strele z jasnega. Zanima me, ali je enciklopedija kot aplikacija precej počasna ali je to le trenutna počasnost?

Mislim, da so strežniki tam nekje v 'Srednjem svetu' (včeraj pač gledal zadnji del trilogije Gospodar prstanov - pa ne morem iz 'fore'...) res trenutno malo preobremenjeni. Drugače ni vedno tako. Občasno se zaustavijo tudi zaradi vzdrževalnih posegov, na katere mi uporabniki ponavadi ne moremo vplivati. --XJam 00:17, 9 jul 2004 (CEST)

30.8.07 - Potrditev[uredi kodo]

Prosim te, da na Wikipedija:V živo Potrditev prisotnosti na srečanju 30.8.07 - potrdiš s podpisom tvojo odločitev: pridem ali (ne pridem) na srečanje vseh slovenskih wikipedistov in naših zunanjih gostov, ki bo 30.8.07 s pričetkom ob 18.00 uri na Ljubljanskem gradu. Hvala! Lp --Pranavor 04:10, 26. julij 2007 (CEST)[odgovori]