Uporabniški pogovor:Jazzyga64

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Zdravo. Kopiranje celotnega opusa z neke spletne strani ni ne enciklopedično, ne informativno in povrhu še krši avtorske pravice besedila (v primeru da ga nisi sam sestavil). Lahko pa napišeš izbor del. LP --Tone 23:00, 8 april 2007 (CEST)


Opus ni pobran z spletne strani temvec z mojega racunalnika in je izbor mojih del. Peterlin ima na podoben nacin predstavljeno svoje delo. lp Ziga

v cem je problem, preobsirnosti?

Ok, potem so avtorske pravice ok :-) Še vedno je pa po moje za enciklopedijo čisto preveč podatkov (in slog, ki ni standarden za WP). Zakaj ne bi recimo izbral 10 najpomembnejših stvari? LP --Tone 23:14, 8 april 2007 (CEST)

Slog wikipedije[uredi kodo]

Živijo Žiga, smo malo podebatirali tvoj vnos, lahko si prebereš tule: Uporabniški pogovor:Tone#Opus Ž. Koritnika. Torej, vabljen si da dodaš biografske in druge podatke o svojem delu, vendar pa je wikipedija pać urejena zbirka podatkov (in v slovenščini). lp., Ziga 08:38, 9 april 2007 (CEST)

Živjo Žiga, super, hvala lepa. Jih dodam prevedene in morda kaj izzvzamem. lp Žiga

V čem je zdaj štos? Naložim stran, jo shranim, potem se čez nekaj časa podre in je zopet vse po starem. lp Žiga

Kratki napotki in razlaga:

  1. Ker si že ustvaril uporabniški naslov, se poskusi logirati, ko kaj dodajaš na wp. Na pogovornih straneh se podpišeš tako, da odtipkaš ~~~~. Če kaj dodaš v kakšen članek, se ne podpišeš.
  2. Kot že rečeno, obsežen izpis opusa je za biografski članek prehud zalogaj, zato sem ti naredil seznam posebej: Seznam del Žige Koritnika, kamor vodi povezava iz članka. Tako delamo tudi pri ostalih obsežnih bibliografskih itd. seznamih. Pri J.S. Bachu npr. glej BWV. Če bi bile vse njegove skladbe porinjene v članek, bi izgledalo grozno.
  3. Upam, da lahko poleg seznama dodaš še kakšno skromno biografijo, ki je boljša (popolnejša) od trenutne.

Uspešno fotografiranje in lp., Ziga 23:34, 9 april 2007 (CEST)