Uporabniški pogovor:193.77.157.249

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Na danšnji dan 8. februar[uredi kodo]

pozdravljeni,

Hvala za vaše delo na Wikipedii.

Danes je poseben dan, 8. debruar. Vendar slovenska Wikipedia danes objavlja na današnji dan 3. februar. Žal nisem izkuzšena in ne morem tega narediti sama - prosim vas, če bi lahko kdo od izkušenih uporabnikov ali administratorjev posdobil stran, da bi kazala 8. februar in povezan članek v zvezi s kulturo.

Hvala!

Anamarija Habjan Mincu

193.77.157.249 12:33, 8. februar 2024 (CET)[odgovori]

Pozdravljeni. Glavna stran je že narejena tako, da samodejno izbira vsebino po trenutnem datumu, obstaja pa znana težava, zaradi katere strežnik neprijavljenim uporabnikom včasih servira nekaj dni stare videze glavne strani. Žal glede tega slovenski wikipedisti ne moremo ukreniti nič in čakamo Wikimedijine programerje, da jo odpravijo. Za današnji praznik sem začasno rešil težavo z ročno nastavitvijo datuma na 8. februar. —Upwinxp 13:02, 8. februar 2024 (CET)[odgovori]

To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]