Uporabniški pogovor:193.2.237.17

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Domnevna kršitev avtorskih pravic v članku Delavska godba Trbovlje

Zdravo, 193.2.237.17. Iz spletnih strani oz. tiskanega gradiva izposojenega avtorsko zavarovanega gradiva (besedila oz. slik), uporabljenega v prispevku Delavska godba Trbovlje, v Wikipediji žal ne moremo sprejeti. Kot kršitev avtorskih pravic je bila stran Delavska godba Trbovlje označena za hitri izbris in je sedaj morda že izbrisana. Besedilno gradivo lahko prispevaš, vendar ga moraš izraziti s svojimi besedami in navesti zanesljiv vir.

Če meniš, da z objavo članka ali slike ne kršimo avtorskih pravic oz. imaš dovoljenje imetnika avtorskih pravic za objavo vsebine v skladu z določili Licence GNU za rabo proste dokumentacije (GFDL), potem stori naslednje:

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. --IP 213 15:51, 26 marec 2007 (CEST)


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]