Slika:Veduta Kopra 1781.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(900 × 536 točk, velikost datoteke: 156 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Opis
Slovenščina: Veduta Kopra
Datum
Vir http://www.rtvslo.si/kultura/knjige/slikovite-podobe-vedutistov-ki-so-se-potepali-po-nasih-dezelah/323628
Avtor Francesco del Pedro in Marco Sebastiano Giampiccoli
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:50, 27. november 2013Sličica za različico 16:50, 27. november 2013900 × 536 (156 KB)Sporti{{Information |Description={{sl|Veduta Kopra}} |Source=http://www.rtvslo.si/kultura/knjige/slikovite-podobe-vedutistov-ki-so-se-potepali-po-nasih-dezelah/323628 |Date=1781 |Author=Francesco del Pedro {{and}} Marco Sebastiano Giampiccoli |Permission={{P...

Datoteka je del naslednjih 2 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):