Predloga:Utemeljitev neproste uporabe naslovnice albuma

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Informacije in utemeljitev uporabe neproste predstavnosti – OPOZORILO: Zdi se, da Zgled ne obstaja!
Preverite uporabo velikih črk. Vnesite samo točen naslov posameznega članka brez [[oklepajev povezave]] ali drugega oblikovanja. Mogoče je bil ciljni članek izbrisan.
Opis

To je naslovnica za {{{članek}}}. Imetnik avtorskih pravic na naslovnici naj bi bil glasbena založba ali grafični umetnik(i).

Vir

Vir ni naveden. Uredite opis slike in navedite vir.

Članek

Zgled

Uporabljeni del

Celotna naslovnica: Ker je slika naslovnica, vrsta embalaže izdelka, je za identifikacijo izdelka, ustrezno posredovanje predvidenega pomena in znamčenja ter izognitev skazitvi ali napačni predstavitvi slike potrebna celotna slika.

Nizka ločljivost?

Ta kopija je zadostne ločljivosti za komentar in identifikacijo, vendar nižje ločljivosti od izvirnika. Kopije, ustvarjene iz nje, bodo slabše kakovosti in ne bodo primerne kot umetniško delo na piratskih različicah ali pri drugi uporabi, ki bi konkurirala pridobitnemu namenu izvornega avtorskega dela.

Namen uporabe

Izberite iz: infopolje / uvod / drugo

Zamenljivost?

Te slike kot naslovnice zvočnega posnetka ni mogoče zamenjati s prosto vsebino; avtorsko varovana bi bila tudi vsaka druga slika, ki prikazuje embalažo posnetka, za identifikacijo ali komentar, pa ne bi bila primerna nobena različica, ki ni zvesta izvirniku.

Poštena uporabaPoštena uporaba avtorsko zavarovanega gradiva v kontekstu članka Zgled//sl.wikipedia.org/wiki/Predloga:Utemeljitev_neproste_uporabe_naslovnice_albuma
Dokumentacija za predlogo[ustvari]