Predloga:Utemeljitev neproste uporabe - logotip

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Informacije in utemeljitev uporabe neproste predstavnosti – neprost logotip – OPOZORILO: Zdi se, da {{{članek}}} ne obstaja!
Preverite uporabo velikih črk. Vnesite samo točen naslov posameznega članka brez [[oklepajev povezave]] ali drugega oblikovanja. Mogoče je bil ciljni članek izbrisan.
Opis

To je logotip za {{{članek}}}.

Vir

Ta logotip je mogoče pridobiti od {{{članek}}}.

Članek

[[{{{članek}}}]]

Uporabljeni del

Za predvideni namen ter preprečitev skazitve ali napačne predstavitve predvidene slike se uporablja celotni logotip.

Nizka ločljivost?

Ta logotip ima zadostno velikost in ločljivost za ohranitev kakovosti, ki jo je predvidela družba ali organizacija, ne da bi imel nepotrebno visoko ločljivost.

Namen uporabe

Izberite med: infopolje / organizacija / znamka / produkt / infrastruktura / drugoUporaba ni določena. Izberite »uporaba = « infopolje / organizacija / znamka / produkt / infrastruktura / drugo

Zamenljivost?

Ker gre za neprost logotip, prosta predstavitev praktično ni mogoča. Kateri koli nadomestek, ki ni izpeljano delo, ne bi posredoval predvidenega namena, sliko bi skazil ali jo predstavil napačno ali pa ne bi služil svojemu namenu identifikacije ali komentarja.

Druge informacije

Uporaba tega logotipa v članku je skladna s pravilnikom Wikipedije o izjemah, smernicami za logotipe in pošteno uporabo, kot jo opredeljuje avtorskopravna zakonodaja Združenih držav Amerike, kakor je opisano zgoraj.

Poštena uporabaPoštena uporaba avtorsko zavarovanega gradiva v kontekstu članka [[{{{članek}}}]]//sl.wikipedia.org/wiki/Predloga:Utemeljitev_neproste_uporabe_-_logotip
Dokumentacija za predlogo[ustvari]