Predloga:Infopolje Bivša država/autocat/peskovnik

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Dokumentacija za predlogo

Ta podredloga predloge {{Infopolje Bivša država}} se uporablja za avtomatsko dodajanje kategorij v članke, ki uporabljajo to predlogo. Ni primerna za direktno uporabo.

Datumi ustanovitve

Predloga avtomatsko doda članek v kategorijo »Ustanovitve leta {{{year_start}}}«. Kot parameter za {{{year_start}}} podpira leta, desetletja, stoletja in tisočletja, vse vključno s pr. n. št. (npr. »1800«, »1900. leta«, »1245 pr. n. št.«, »200. leta pr. n. št.«, »5. stoletje«, »2. stoletje pr. n. št.«, »1. tisočletje« ali »5. tisočletje pr. n. št.«). Če ni znano niti tisočletje ustanovitve uporabi parameter »neznano«. Če kategorija ne obstaja, je članek dodan tudi v sledilno kategorijo Kategorija:Članki o bivših državah, ki jih je treba urediti, pod črko D.

Datumi ukinitve

Predloga avtomatsko doda članek v kategorijo »Ukinitve leta {{{year_end}}}«. Kot parameter za {{{year_start}}} podpira leta, stoletja in tisočletja, vse vključno s pr. n. št. (npr. »1800«, »1245 pr. n. št.«, »5. stoletje«, »2. stoletje pr. n. št.«, »1. tisočletje« ali »5. tisočletje pr. n. št.«). Če ni znano niti tisočletje ukinitve uporabi parameter »neznano«. Če kategorija ne obstaja, je članek dodan tudi v sledilno kategorijo Kategorija:Članki o bivših državah, ki jih je treba urediti, pod črko D.

Sledilna kategorija

Predloga doda vse članke, ki iz te kategorizacije ustvarijo rdečo povezavo, dodajo v Strani, ki uporabljajo Infopolje Bivša država z neobičajnimi year start end.