Sledilne kategorije

Na tej strani so navedene sledilne kategorije, ki jih samodejno dodaja programje MediaWiki. Njihova imena lahko spremenite s spreminjanjem ustreznih sistemskih sporočil v imenskem prostoru MediaWiki.

Sledilna kategorija Ime sporočila Kriteriji za vključitev v kategorijo
Strani s prekinjenimi povezavami do datotek(658 S)broken-file-categoryStran vsebuje prekinjeno povezavo na datoteko (povezavo za vključitev datoteke, ki ne obstaja).
Strani s podvojenimi argumenti v klicih predlog(1.054 S, 16 D)duplicate-args-categoryStran vsebuje klice predlog, ki vsebujejo podvojene argumente, kot sta {{foo|bar=1|bar=2}} ali {{foo|bar|1=baz}}.
Strani s prekoračeno razširitveno globino(prazno)expansion-depth-exceeded-categoryStran presega največjo razširitveno globino.
Strani s prevelikim številom klicev funkcije razčlenjevalnika kode(3 K, 7 S)expensive-parserfunction-categoryStran vsebuje preveč potratnih razčlenitvenih funkcij (npr. #ifexist). Glejte Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Skrite kategorije(2.513 K)hidden-category-categoryKategorija vsebuje kodo __HIDDENCAT__, zato se privzeto ne prikazuje v polju s povezavami na kategorije.
Indeksirane strani(2 S)index-categoryStran vsebuje čarobno besedo __INDEX__ (in je v imenskem prostoru, ki dovoljuje to oznako), zato jo roboti indeksirajo, čeprav je sicer ne bi.
Strani s prekoračenim številom vozlišč(prazno)node-count-exceeded-categoryStran presega največje število vozlišč.
Neindeksirane strani(63 K, 695 S, 29 D)noindex-categoryStran vsebuje čarobno besedo __NOINDEX__ (in je v imenskem prostoru, ki dovoljuje to oznako), zato je roboti ne indeksirajo.
Strani z ne-numeričnimi formatnum argumenti(25.397 S)nonnumeric-formatnumStrani z argumentom funkcije razčlenjevalnika formatnum, ki ni število.
Strani z izpuščenimi argumenti predloge(prazno)post-expand-template-argument-categoryStran po razširitvi argumentov predloge presega $wgMaxArticleSize (nekaj v trojnem oklepaju, npr. {{{Foo}}}).
Strani s preseženo velikostjo vključenih predlog(2 S)post-expand-template-inclusion-categoryStran po razširitvi vseh predlog presega velikost $wgMaxArticleSize, zato se nekatere predloge niso razširile.
Strani s prezrtimi prikaznimi naslovi(2 K, 45 S)restricted-displaytitle-ignoredStran ima prezrt {{DISPLAYTITLE}}, saj ni enak dejanskemu naslovu strani.
Strani, ki kot predlogo uporabljajo =(prazno)template-equals-categoryStran vsebuje {{=}}, vendar se v tem vikiju to ne razširi v =. Uporaba je odsvetovana; prihodnja različica MediaWiki bo uvedla {{=}} kot funkcijo razčlenjevalnika.
Strani z zankami predlog(11 S)template-loop-categoryStran vsebuje zanko predloge, tj. predlogo, ki se rekurzivno sklicuje sama nase.
Strani s preseženo globino rekurzije unstrip(prazno)unstrip-depth-categoryStran presega omejitev globine unstrip.
Strani s preseženo omejitvijo velikosti unstrip(prazno)unstrip-size-categoryStran presega omejitev velikosti unstrip.
Strani, ki uporabljajo funkcijo Timeline(5.235 S)timeline-tracking-categoryStran vključuje značko <timeline>
Strani, ki uporabljajo WikiHiero(446 S)wikhiero-usage-tracking-categoryTa kategorija se samodejno doda stranem, ki uporabljajo razširitev WikiHiero
Strani z napakami v sklicevanju(7 K, 434 S)cite-tracking-category-cite-errorStrani v tej kategoriji vsebujejo napačno zapisane značke sklicev.
Strani z napakami v označevanju sintakse(25 S)syntaxhighlight-error-categoryPri poskusu označevanja kode na strani je prišlo do napake.
Strani, ki uporabljajo nezaželene enclose atribute(22 S)syntaxhighlight-enclose-categoryOznačevanje skladnje na strani uporablja opuščeno vključitveno skladnjo.
Strani, ki uporabljajo nezaželen tag source(55 S)syntaxhighlight-source-categoryOznačevanje skladnje na strani uporablja opuščene značke vira.
Strani, ki prevključujejo neobstoječe razdelke(7 K, 35 S)lst-invalid-section-categoryStran uporablja funkcijo razčlenjevalnika #lst ali #lsth, ki se sklicuje na razdelek, ki na dani strani ne obstaja.
Strani z zastarelimi atributi notnega zapisa(prazno)score-deprecated-categoryTe strani uporabljajo možnosti razširitve Score, ki so zastarele. To so: »override_audio«, »override_ogg« in »override_midi«.
Strani z notnim zapisom(8 S)score-use-categoryTe strani uporabljajo razširitev Score.
Strani z napakami pri prikazu notnega zapisa(prazno)score-error-categoryPri prikazu notnega zapisa je prišlo do napake.
Slogovni listi TemplateStyles z napakami(prazno)templatestyles-stylesheet-error-categorySlogovni list TemplateStyles vsebuje napako.
Strani z napakami TemplateStyles(10 S)templatestyles-page-error-categoryPri obdelavi oznake <templatestyles/> na strani je prišlo do napake.
Dostavni seznami MassMessage(prazno)massmessage-list-categoryStran je dostavni seznam za razširitev MassMessage.
Slike brez strojno čitljive licence(8.451 D)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseDatoteka ne vsebuje nobene strojno berljive predloge o licenci.
Slike brez strojno čitljivega opisa(8.452 D)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionDatoteka ne vsebuje nobene strojno berljive predloge s podatki ali pa ni izpolnjeno polje za opis.
Slike brez strojno čitljivega avtorja(8.472 D)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorDatoteka ne vsebuje nobene strojno berljive predloge o informacijah ali pa ni izpolnjeno polje za avtorja.
Slike brez strojno čitljivega vira(8.451 D)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceDatoteka ne vsebuje nobene strojno berljive predloge o informacijah ali pa ni izpolnjeno polje za vir.
Datoteke brez strojno berljivega patenta(prazno)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentTa datoteka nima nobene strojno berljive predloge za patent.
Strani z matematičnimi napakami(5 S)math-tracking-category-errorStrani v tej kategoriji vsebujejo napačno zapisane matematične značke.
Strani z napakami pri prikazu matematičnega zapisa(5 S)math-tracking-category-render-errorStrani v tej kategoriji vključujejo napake v prikazu matematičnih značk.
Strani, ki uporabljajo nezaželen format oznake chem(4 S)math-tracking-category-mhchem-deprecationStrani v tej kategoriji uporabljajo opuščeni zapis kemijskih značk
Strani z zastarelim zapisom matematičnih značk(1 S)math-tracking-category-texvc-deprecationStrani v tej kategoriji uporabljajo opuščeni zapis matematičnih značk
Strani z napačno oblikovanimi koordinatami(1.915 S)geodata-broken-tags-categoryStran vsebuje napačno oblikovano značko {{#coordinates:}}.
Strani z neznano globusno vrednostjo(prazno)geodata-unknown-globe-categoryStran za koordinate uporablja neznano vrednost parametra globe.
Strani z neveljavno vrednostjo regije(prazno)geodata-unknown-region-categoryStran vsebuje neveljavno vrdnost parametra region za koordinate.
Strani z neznano vrsto koordinat(prazno)geodata-unknown-type-categoryStran za koordinate uporablja neznano vrednost type.
Kategorija je onemogočenadiscussiontools-comments-before-first-heading-categoryStran za razprave vsebuje v uvodnem razdelku (pred prvim naslovom) komentarje. To lahko povzroči, da so uvod ali komentarji prikazani nepravilno, zlasti v mobilni različici in mobilnih aplikacijah.
Strani z napakami v skripti(1.937 S)scribunto-common-error-categoryPri obdelavi modulov, vključenih na strani, je prišlo do napake.
Moduli Scribunto z napakami(prazno)scribunto-module-with-errors-categoryModul vsebuje napako.
Strani z nepregledanimi prevodi(199 S)cx-unreviewed-translation-categoryStrani, prevedene s Prevajalnikom vsebine, ki vsebujejo veliko še nepregledane vsebine.
Strani z nerazrešenimi lastnostmi(5 S)unresolved-property-categoryV tej kategoriji so navedene strani z lastnostmi Wikipodatkov, ki jih ni mogoče najti niti po ID-ju lastnosti niti po oznaki.
Preusmeritve, povezane s predmetom v Wikipodatkih(2 K, 365 S)connected-redirect-categoryV tej kategoriji so navedene strani, ki se povezujejo s predmetom v Wikipodatkih.
Strani z zemljevidi(4.178 S)kartographer-tracking-categoryStran vključuje zemljevid
Strani z zemljevidi z napakami(6 S)kartographer-broken-categoryStran vključuje neveljavno označevanje za uporabo zemljevida
Strani s Phonos(prazno)phonos-tracking-categoryStran uporablja razširitev Phonos.
Strani z napakami pri upodabljanju Phonos(prazno)phonos-error-categoryPri upodabljanju Phonosa je prišlo do napake.
Strani, ki uporabljajo Graph razširitev(44 S)graph-tracking-categoryStran vključuje značko <graph>.
Strani z onemogočenimi grafikoni(39 S)graph-disabled-categoryTa stran vsebuje oznako <graph>, ki trenutno ni dosegljiva (T334940).
Strani s čarobnimi povezavami ISBN(13.423 S, 4 D)magiclink-tracking-isbnStran uporablja čarobne povezave ISBN. Za navodila glede preselitve glejte mediawiki.org.
Strani s čarobnimi povezavami RFC(29 S)magiclink-tracking-rfcStran uporablja čarobne povezave RFC. Za navodila glede preselitve glejte mediawiki.org.
Strani s čarobnimi povezavami PMID(1 K, 176 S)magiclink-tracking-pmidStran uporablja čarobne povezave PMID. Za navodila glede preselitve glejte mediawiki.org.