MSN Messenger: Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Smihael (pogovor | prispevki)
m tn
dopolnitev
Vrstica 1: Vrstica 1:
'''MSN Messenger''' je [[računalniški program]], ki omogoča komunikacijo med uporabniki v realnem času. Za uporabo tega programa potrebujemo [[internet]] in e-poštni račun. Ta program ponuja več različnih načinov pogovora; pisanje, pogovarjanje prek slušalk in pogled prek spletne kamere (WebCam).
'''MSN Messenger''' je brezplačni [[računalniški program]] podjetja [[Microsoft]]. Omogoča komunikacijo med uporabniki v realnem času. Za uporabo tega programa potrebujemo [[internet]] in [[Elektronska pošta|e-poštni]] račun. Ta program ponuja več različnih načinov sporazumevanja; pisanje, pogovarjanje s pomočjo slušalk, ogledovanje s pomočjo [[spletna kamera|spletne kamere]] (WebCam) in izmenjevanje datotek . Na spletu pa je dostopen že tudi MSN-jev naslednik ''Windows Live Messenger''.


== Zunanje povezave ==
== Zunanje povezave ==

Redakcija: 17:58, 11. september 2006

MSN Messenger je brezplačni računalniški program podjetja Microsoft. Omogoča komunikacijo med uporabniki v realnem času. Za uporabo tega programa potrebujemo internet in e-poštni račun. Ta program ponuja več različnih načinov sporazumevanja; pisanje, pogovarjanje s pomočjo slušalk, ogledovanje s pomočjo spletne kamere (WebCam) in izmenjevanje datotek . Na spletu pa je dostopen že tudi MSN-jev naslednik Windows Live Messenger.

Zunanje povezave