Glavni javni dnevniki

Združeno so prikazani dnevniki sprememb uporabniških pravic, preimenovanj uporabnikov, nalaganja predstavnostnih datotek, prestavljanja in zaščite strani, brisanja, registracij uporabnikov, sprememb položaja botov ter blokiranja in odblokiranja uporabnikov v projektu Wikipedija. Prikaz lahko zožite z izbiro dnevnika, uporabniškega imena ali strani. Upoštevajte, da polje »Uporabnik« razlikuje med malimi in velikimi črkami.

Dnevniki
  • 16:35, 10. junij 2022 Lzmuc pogovor prispevki je ustvaril_a stran Slikovno vodena radioterapija (Nova stran z vsebino: '''Slikovno vodena radioterapija - IGRT''' (angl. Image Guided Radiotherapy) je del geometrične verifikacije v radioterapiji in pomeni uporabo različnih kilovoltnih (kV) in megavoltnih (MV) slikovnih metod, ki omogočajo vsakodnevno preverjanje nastavitve pacienta v izocenter na linearnem pospeševalniku. S tem se zagotovi milimetrska natančnost pri nastavitvi tumorskega volumna, zmanjša se varnostne robove, omogoča uporabo zahtevnejših obsevalnih tehnik ter spre...) Oznaka: vizualno urejanje
  • 15:04, 10. junij 2022 Lzmuc pogovor prispevki je ustvaril_a stran Uporabnik:Lzmuc (Nova stran z vsebino: Slikovno vodena radioterapija - IGRT (angl. Image Guided Radiotherapy) je del geometrične verifikacije v radioterapiji in pomeni uporabo različnih kilovoltnih (kV) in megavoltnih (MV) slikovnih metod, ki omogočajo vsakodnevno preverjanje nastavitve pacienta v izocenter na linearnem pospeševalniku. S tem se zagotovi milimetrska natančnost pri nastavitvi tumorskega volumna, zmanjša se varnostne robove, omogoča uporabo zahtevnejših obsevalnih tehnik ter spremljanj...)
  • 13:23, 21. maj 2022 Račun Lzmuc pogovor prispevki je bil samodejno ustvarjen