Pogovor o predlogi:Welcome

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Predlagam, da se to pozdravno sporočilo doda novim slovenskim uporabnikom, če aktivno sodelujejo brez registracije. Mislim, da sem zajel poglavitne točke wikipedije za novega uporabnika. LP, --Klemen Kocjancic 22:35, 24 dec. 2004 (CET)

Poenostavitev[uredi kodo]

Predlagam poenostavitev predloge Welcome in Welcome2 v smislu zmanjšanja števila notranjih povezav. Začetnik naj bi imel na voljo čim manj povezav, da se ne izgubi. Moj predlog:


Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da aktivno sodelujete. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod. Mogoče bi premislili o prijavi in s tem omogočili, da lahko lažje komunicirate z Wikipedisti in si lahko prilagodite Wikipedijo. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. V primeru prijave bodo vaši prispevki pripisani vašemu uporabniškem imenu in ne anonimnemu naslovu IP kot zdaj.


--AndrejJ 20:55, 23 maj 2005 (CEST)

Se strinjam. Morda razmislimo tudi o ukinitvi modrega okvirčka (potem začnemo uporabljati subst:; tako bo sporočilo imelo bolj osebni pridih). lp, --matijap | pogovor 21:08, 23 maj 2005 (CEST)

Idem in me. LP; --Klemen Kocjančič 21:09, 23 maj 2005 (CEST)

Idem in me???? --AndrejJ 21:12, 23 maj 2005 (CEST)

Jaz prav tako. Malo latinščine. ;-) LP, --Klemen Kocjančič 21:13, 23 maj 2005 (CEST)

Glede preoblikovanja predloge: sam sem to predlogo ustvaril tako prav zaradi tega, da se loči od pisanega besedila. Na drugih WP imajo pozdravna sporočila večja, v okvirčkih ter z množico povezav, tako da je ta kar "uboga" v primerjavi z njimi. Npr. :en imajo štiri različne pozdravne predloge (brez okvirjev): en:Template:Welcome, en:Template:Welcome2, en:Template:Anon in en:Template:Welcomeip. lP; --Klemen Kocjančič 21:17, 23 maj 2005 (CEST)

Meni so angleške kar všeč, moram reči. Sam bi naši dve tudi "razbil" na seznam povezav. lp, --matijap | pogovor 21:32, 23 maj 2005 (CEST)

Predlogo sem nekoliko predelal, prosim za pregled. --Eleassar pogovor 18:26, 3 avgust 2005 (CEST)

Jeziki[uredi kodo]

Koliko jezikov bomo sploh dodali? Francoščina in angleščina sta pač diplomatska jezika. Nemščina ni, vendar jo govori veliko wikipedistov. Predlagam, da namesto dodajanja posameznih stavkov na dno predloge ustvarimo posebne podstrani v tujih jezikih, kot so to storili v Zbirki (commons:Template:Welcome). --Eleassar pogovor 15:26, 11 september 2006 (CEST)

Ime predloge[uredi kodo]

Menim, da bi bilo dobro predlogo prestaviti na ime 'pozdravanon' ali kaj podobnega, da se ve, da se predloga uporablja za neprijavljene uporabnike. Predloga 'welcome2' pa naj se prestavi sem, da bo ime slovensko in enostavno, ker je to pač osnovna predloga za pozdrav vseh uporabnikov. --Eleassar pogovor 21:05, 24. marec 2012 (CET)[odgovori]