Pogovor o predlogi:Iowa

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Bravo! Naprej v nove zmage! Izdelujmo predloge, ki ne služijo ničemer, vsaj na SLO Wikipediji ne. Če kavboji vnašajo masovno članke o IOWA to še zdaleč ne pomeni da bomo tudi Slovenci to delali. Sedaj ni niti eno geslo modro, koliko pa jih je se mi enostavno ne ljubi šteti. Take predloge so čisti nesmisel! --Janez Novak 11:52, 23 februar 2006 (CET)

Kot kaže ti tvoje stanje zdaj onemogoča že razločevanje med modro in rdečo barvo (kar se ni zgodilo prvič; še pomnimo Postojno?), saj je bilo ob nastanku predloge dvoje povezev modrih, zdaj pa so 4. Ali si se kaj posvetoval z zdravnikom glede tega? lP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 12:19, 23 februar 2006 (CET)
Klemen ali poznaš Ne bodite žaljivi ali Brez osebnih napadov.
Zelo lepo razločujem med modro in rdečo barvo, izgleda pa da ti ne. Sedaj so modra Okrožja, Največja mesta in Okrožje Waren.
Pa izgleda da je moja napadalnost prešla nate. Izgleda da me želiš izzvati da bi zopet neprimerno izrazil svoje mneje. Upam da ti ne bo uspelo. Ampak glede na vedno bolj napadalne in žaljive komentarje nisem prepričan koliko časa mi bo to uspelo vzdržati.
Pa kje si ti kot zdravnik. da bi mogel soditi o mojem zdravstvenem stanju?
Kot kaže ti ne (še v drugo) ne vidiš četrte povezave -> naj ti pomagam - je čisto na vrhu. Ne vem, zakaj bi nehal s tem, saj si ti rabim več kot leto, da si se malo omilil, ampak še zmeraj žališ druge (kavbojci, buši,...). In kaj naj drugega rečem, če si že večkrat trdil, da ni povezav, ki so obstajale. Poglej si zgodovino dotičnih člankov, kdaj so nastali. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 12:58, 23 februar 2006 (CET)
Bravo. Torej povezava predloge na čisto škrbinko stran o državi tudi šteje. Se pogojno strinjam. Zelo pogojno. Edina vsebinska povezava pa je dejansko na okrožje Waren. Ta članek je pa precejšna beda.
Ametričane bom še vedno (kot marsikdi drug nazival z kavboji (kot so včasih rekli "Edini dober Indijanec je mrtev Indijanec - oprosti tisto nazivanje s staroselci mi ne leži - sedaj pravijo "Edini dober musliman je mrtev musliman"), glede imenovanja trenutnega predsednika USA pa nebi diskutiral. Buši, bušizmi, ...
Klemen, pa če smatraš da lahko zmerjaš, izvoli. To je zvoja svobodna odločitev.

--Janez Novak 13:20, 23 februar 2006 (CET)