Pogovor o predlogi:Copyvio

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Navodila: {{copyvio|url=www.izvornastrangradiva.com}}

Več spletnih naslovov ločite s presledkom.

Torej zdaj uporabljamo to predlogo namesto vfd za plagiate? LP, --Klemen Kocjančič 15:57, 11 apr. 2005 (CEST)

Meni bi se zdelo bolje, vendar se moramo dogovoriti. Naša Wikipedija je zaradi PMSM predolgega časa, preden zbrišemo plagiat, polna slogovno popolnoma zgrešenih člankov, ki pač mečejo slabo luč nanjo, obenem pa tudi dajejo vtis, da je bolj izpopolnjena, kot je v resnici. PMSM bi bil en teden (ali pa dva) več kot dovolj za pridobitev dovoljenja za objavo (če bo nek avtor skopiral besedilo svoje strani v Wikipedijo, bo verjetno še kdaj prišel pogledat, kaj se je s člankom zgodilo). Če bomo začeli uporabljati ta sistem, bomo tudi pripomogli k poenotenju z Wikipedijami v drugih jezikih in tako olajšali delo projektom, pri kakršnih sodeluje denimo Uporabnik:Gangleri. To je bil tudi prvenstveni razlog za prevod nove predloge iz angleške Wikipedije.
Pravzaprav imamo administratorji še največ dela s plagiati, ki se zares pogosto pojavljajo. Ta predloga bi postopek PMSM malo olajšala in poenostavila. Še mnenja drugih? lp, --matijap | pogovor 17:46, 11 apr. 2005 (CEST)

Če bi bilo po moje, bi plagiate zbrisali isti trenutek, ko se ugotovi kršitev avtorskih pravic. Se pa strinjam z zmanjšanjem reakcijskega časa. LP, --Klemen Kocjančič 18:39, 11 apr. 2005 (CEST)

Jaz pa ne razumem stavka: "Če ste stran kot mogočo kršitev avtorskih pravic pravkar označili vi sami, dodajte na dno strani Wikipedija:Težave z avtorskimi pravicami naslednjo vrstico: Copyvio (zgodovina · zadnje urejanje) iz [{{{url}}}]." Komu je namenjen? Tistemu, ki doda predlogo Copyvio v nek članek? Torej tisti to sporoča sam sebi? Krefts 08:59, 15 april 2007 (CEST)