Pogovor:Wolfgang Amadeus Mozart

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Plagiat?[uredi kodo]

Vse pod oznako za škrbino je prekopirano iz MOZART.doc. V dokumentu je kot avtorica zadnje spremembe navedena Silvana Gasar, povezavo na MOZART.doc pa sicer najdemo na strani Petra Novaka, profesorja glasbe na Srednji šoli Jesenice. 212.18.53.151, ali lahko potrdiš, da res imamo dovoljenje za objavo pod GFDL? Če ga nimamo, bomo prispevek morali umakniti. --romanm 23:18, 1 jul 2004 (CEST)

Kako ste se odločili? Morda bi kaj dopolnjevala, pa me zanima, saj ne vem, ali sploh lahko spreminjam tak članek... --Missmarple 08:19, 1 nov 2004 (CET)

Predlagam, da reč zbrišeš in napišeš na novo. --romanm (pogovor) 08:59, 1 nov 2004 (CET)(skratka dougcait)

Mimogrede[uredi kodo]

Mimogrede, odločite se, v katero kategorijo boste uvrstili Dolžnost prve zapovedi K. 35, saj je navedena kot opera in hkrati kot oratorij. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:84.52.186.20 (pogovorprispevki).

  • Mimogrede, v wikipeidijo lahko piše vsakdo. Če o določeni temi na pogovorni strani ali v članku ni konstruktivne iniciative, potem se teme pač ne poglabljajo. Slovenija naj bi imela ogromno glasbenikov, ki pa so, očigledno, preveč zaposleni s svojimi cenjenimi karierami, da bi si blagovolili vzeti čas kaj prebrati, bognedaj celo napisati v enciklopedijo. Je pa polno nekih komentarjev, kako naj bi bilo. Dokler torej ni delovne sile, se v grobem vsebina in članki zgledujejo po večjih wikipedijah (npr. nemški ali angleški, itd.) Tam lahko najdemo članke o omenjeni skladbi (na dnu člankov pa so kategorije, kamor je dotična skladba razvrščena). Tako lahko preberemo en:Die Schuldigkeit des ersten Gebotes, de:Die Schuldigkeit des ersten Gebotes, itd, torej je skladba kategorizirana hkrati kot:
  • (na de: Oratorium | Christliche Musik | Oper (Werk) )
  • (na en: German-language operas | Singspiele | 1767 operas )
    • Bilo bi zelo lepo, če bi nekdo, ki se s konkretno glasbeno tematiko ukvarja, kaj dopolnil ali komentiral. Kajti stavki v stilu odločite se, ne bodo padli na plodna tla. Kdo naj se odloča, če ni nikogar, ki bi se dotaknil teme? lp., Ziga 11:07, 4. avgust 2008 (CEST)[odgovori]