Pogovor:Vinjeta

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Vinjeta pomeni še marsikaj drugega. PO SSKJ vsaj:

vinjeta -e ž (e)

1. majhna, preprosta okrasna risba, zlasti na začetku ali koncu besedila: narisati vinjeto; z vinjetami okrašena knjiga

2. nekdaj nalepka z majhno risbo in naslovom izdelovalca, trgovca: lepiti vinjete na stekleničke z zdravili

3. lit. dekadenčna, impresionistična črtica, zlasti Cankarjeva: pisati vinjete; zbirka vinjet / literarna vinjeta--Janez Novak 12:36, 9 apr. 2005 (CEST)


Če bo pa ostala vinjeta samo to kar je sedaj v članku to ni škrbina!!!!--Janez Novak 12:36, 9 apr. 2005 (CEST)

In zakaj to ni škrbina? Nikjer v članku ne vidim omembe, kje imajo vinjete niti kakšne slike,... MMG Če ima kakšno geslo več pomenov, lahko narediš disambig stran, ne da začenjaš pogovorne strani. LP, --Klemen Kocjančič 12:47, 9 apr. 2005 (CEST)

Ker si se ti prvi "spotaknil" ob to stran in ker si administrator bi bila tvoja dolžnost (administratorji nimate samo pravic ampak tudi dolžnosti) da narediš po potrebi disamblig stran. Pa še nekaj. V splošno enciklopedijo ne spadajo podatki o tem v katerih državah so predpisane avtocestne vinjete. Ta podatek je spremenljiv (iz leta v leto) in ga nihče ne bo vzdrževal. O tem se je potrebno pozanimati na AMZ ali čemu podobnem. --Janez Novak 13:03, 9 apr. 2005 (CEST)

Ali me lahko, prosim, usmeriš na stran, kjer piše, da so administratorji dolžni narediti disambig strani? LP, --Klemen Kocjančič 13:12, 9 apr. 2005 (CEST)


Take strani po vsej verjetnosti ni. Samo ni pravica in naloga administratorjev samo to da streljajo šrbine ampak (vsaj po mojem globokem prepričanju) še kaj drugega. Primerno urejanje in pomoč pri urejanju. Pa ne dodajanje kategorije stila "Avstralska mesta". --Janez Novak 13:16, 9 apr. 2005 (CEST)