Pogovor:Tovarna

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Zdi se mi da je malo bolje, vendar še vedno ni v redo. Bom še dopolnil. --Janez Novak 11:51, 18 februar 2006 (CET)

Janez, nehaj dodajati v Glej tudi gesla, ki so že večkrat navzoča v samem besedilu. O tem je bilo že večkrat govora, a kot kaže se ti ne da dopovedati oz. ti stanje to preprečuje. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:40, 18 februar 2006 (CET)


Tudi tebi se ne da nič dopovedati. Še vedno vztrajam pri tem, da se lahko da v "Glej tudi" gesla, ki so v članku, so pa pomebno povezana z vsebino članka. Ker imava enak čin bi lahko vrnil, pa se mi ne ljubi.
Kaj ima ceh opraviti z tovarno vesta samo božica Atena in ti. In kaj so tovarniški komiteji še božica ne ve, samo ti. Ali so to tisti iz SSSR?

--Janez Novak 13:48, 18 februar 2006 (CET)

In tebi se kot ponavadi ne da dopovedati, kaj pravijo pravila o tem. To da ne veš, kako so bili cehi vključeni v proizvodni postopek, se mi zdi sramotno, saj je to osnovno znanje, ki ga učijo že v osnovni šoli. Glede na dejstvo, da si komunist in da ne veš, kaj je tovarniški komite, je pa druga sramota. Kot kaže ne veš nič o področju, kjer naj bi deloval in o gibanju, kateremu pripadaš. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:52, 18 februar 2006 (CET)

Pravila. Če se da spreminjati ustava se dajo spreminjati tudi pravila. Seveda razen če ima oblast Vojaška demokracija v eni osebi.
Glede mojega članstva v Zvezi komunistov pa naslednje. Menim da ni pomebno za delo na Wikipediji. Sem pa vstopil v partijo pri 18. letih in izstopil začetkom 80. let. Takrat ko so bili marsikateri sedanji antikomunisti, preganjane žrtve in še marsikdo še člani. Ni me sram te preteklosti, sem več ali manj ponosen na tisto kar sem lahko naredil. Pa ker nisem bil funkcionar sem lahko naredil zelo malo.
Če se bomo začeli zmerjati s obstoječo ali bivšo politično usmeritvijo bomo dokončno sesuli Wikipedijo. Morda pa nekateri želijo pregnati moteče "osebke"? --Janez Novak 14:14, 18 februar 2006 (CET)

Mir z vama --Ziga 14:32, 18 februar 2006 (CET)

Začnite pogovor o temi Tovarna

Začni pogovor