Pogovor:Tetrapak

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Mar Tetrapak in NAMA res sodita v isto kategorijo? Res, da se da v Nami kupiti tudi kaj, kar je pakirano v Tetrapak, vendar tudi marsikaj drugega, kar ni trenutno v isti kategoriji...--Igor 22:27, 20 feb. 2005 (CET)

Eh Igor, pregloboka kategorizacija nima smisla dokler nimaš vsaj n člankov. Tako pa vsaj približno sodita v isto kategorijo. Sicer pa, bi maj gest... --AndrejJ 22:35, 20 feb. 2005 (CET)

No, samo mnenje sem želel slišati, do not panic :) Moraš pa tudi priznati, da so nekatere kategorije že zelo 'pikolovske'... --Igor 22:41, 20 feb. 2005 (CET)

Članek spada med embalažo, kamor bodo preje ali sleje prišli še kišta, piksna, flaša, ... Sicer nisem posebno vnet klasifikator, nekaj reda pa le mora biti. Če spada tetrapak pod "Trgovina" spada tja tudi slovenska potica in krvavica in rum - saj vse to lahko kupimo v trgovinah. --Janez Novak 22:44, 20 feb. 2005 (CET)
Janez, sedaj sem pa malo začuden! Ko ti porinem potico v sladice, kjer bo gotovo še kaj, jo vržeš nazaj v jedi. Tukaj pa že želiš/želite novo kategorijo, pa je ena sama zadeva. Ko bo tukaj dovolj člankov se jih pač razmeče! --AndrejJ 22:51, 20 feb. 2005 (CET)

Andrej, Slovenska potica in njeno popravljanej in Tetrapak se razlikujeta. Ti si pri potici brisal kategorijo Jedi (kjer je sedaj vseh 30 cca jedi) in vnesel kategorijo "Sladica". Jaz sem to kategorijo pustil (sladice) in vnesel nazaj kategorijo Jedi. Sedaj je Slovenska potica v Jedi, Sladice in Slovenska kuhinja. Kot sem napisalv Pogovoru k kategoriji Hrana in pijače se tega področja ne da enolično kategorizirati, tako da bo več člankov v več kategorijah. Ker je sedaj jedi malo in je kategorija jedi majhna naj ostaenjo tam.

Pri trtrapaku pa ocebjujem (morda se motim, ne bi bilo prvič), da ne spada v Kategorijo Trgovina. Namreč kot sem napisal zgoraj če spada tetrapak v trgovino spada v trgovine vse kar lahko kupimo v trgovini. Če pa smatraš, da mora biti tetrapak vsekakor v kategoriji Trgovina (ker je potreben predvsem zaradi prodajo tekočin v trgovinah) nazaj dodaj to kategorijo. PA naj bo v dveh. --Janez Novak 08:30, 23 feb. 2005 (CET)

Ne gre za to. Glej tvoje mnenje: "Ker je sedaj jedi malo in je kategorija jedi majhna naj ostaenjo tam" samo da tukaj ne gre za kategorijo Category:Jedi ampak za kategorijo Category:Trgovina. Ker je člankov malo (dva), jih zaenkrat še nima smisla tlačiti v svoje kategorije, čeprav dolgoročno sodi v Category:Embalaža ali celo nekoč v Category:Papirna embalaža! --AndrejJ 08:53, 23 feb. 2005 (CET)