Pogovor:Strauss

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Hvala zdelo se mi je da nekaj manka (priimki) in kompozitor mi ni bil preveč všeč, pa se nisem spomnil na skladatelja. Se učim in kot so rekli v nekem YU filmu - "Iz dneva v dan smo boljši". Je pa to lep primer za "razločitveno stran". Pa še oba (očeta in sina moram obdelati - dopolniti). Janez Novak 22:32, 4 nov 2004 (CET)

Eh, itak vsi vemo, da je petkrat težje članek začeti, kot pa ga potem popolnoma preoblikovati in dopolniti :) Drugače je pa to krasen primer moštvenega dela... --Missmarple 22:34, 4 nov 2004 (CET)


Franz Joseph se mi je zdel nekam znan, saj je to tisti "težkokategornik" z Bavarske? Ali drži soimenjakinja junakinje gosepe Agathe Cristie (upam da sem jo na pamet pravilno odtipkal). Janez Novak 22:37, 4 nov 2004 (CET)

Skorajda ne bi vedela, samo rutinsko sem prepisala iz angleške Wikipedije :P Menda je z Bavarske - http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Josef_Strauss --Missmarple 22:42, 4 nov 2004 (CET)

Da, Franz Josef Strauss je konzervativni bavarski politik. MissMarple, članek je PMSM petkrat težje dobro začeti kot pa ga potem nadaljevati. --romanm (pogovor) 22:44, 4 nov 2004 (CET)


Poleg obeh Strassov (očeta in sina) me čaka še Josef, bavarski politik, težak po telsni masi in vplivu v Nemčiji (član bavarske CSU ??? preveriti), povezane tesno z CDU (??? preveriti). Zdi se mi da je kot politik že dovolj dolgo pokojen, da se da o njem dobiti objektivne ocene (de, en). Janez Novak 22:54, 4 nov 2004 (CET)