Pogovor:Seznam rudnikov v Sloveniji

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Vsaj osnovne informacije morajo biti OK. Kanižarica je zaprta (moj svak je izgubil službo) in v Velenjskem je možen obisk.--Janez Novak 12:25, 29 jun. 2005 (CEST)

Ne razumem, zakaj to pišeš sem, če lahko popraviš članek. Ali morda nisi prepričan? lp, --matijap | pogovor 12:36, 29 jun. 2005 (CEST)


Seveda sem prepričan, samo moj protest (joj kako huda beseda) je namenjen temu, da se naj takih seznamov ne bi vnašalo. Že mekajkrat sem povedal da me niti malo ne veseli doponjevati piko škrbin (opustil sem popolnoma in dokončno delo na mitologiji ko je znan sodelavec začel mitraljirati škrbine oziroma semena člankov). --Janez Novak 13:00, 29 jun. 2005 (CEST)
Po eni strani razumem, po drugi ne. Sam proti rdečim seznamom (dokler imajo "pametno" vsebino - recimo tale jo PMSM ima, mnogo tukaj gor pač ne - saj veš, o čem govorim) nimam nič, ker motivirajo za delo. Sicer mislim, da se je proti škrbinam najboljše (vendar najtežje) boriti tako, da jih dopolniš - ampak tudi sam tega ne počnem :-). Upam, da boš našel še neizpolnjeno nišo in se zopet vrgel na delo - morda nordijski bogovi? lp, --matijap | pogovor 13:14, 29 jun. 2005 (CEST)
Sedaj je seznam še bolj zanič kot je bil. Veliko več krvi, ki jo za silo prenašam samo v črni kroniki (ko je že posušena).
Matija! Tudi nordijske bogove (meni zelo ljube) je "zasral" Klemen z svojimi škrbinami. Ne vem kako ti gledaš na te stvari, samo jaz sem se odločil da ne bom dopolnjeval nobenih vnešenih piko škrbin in doponjeval rdečih seznamov. Pa saj (upam) živimo v svobodni državi in delamo svobodno na tem našem ljubem Wikiju.

--Janez Novak 13:51, 29 jun. 2005 (CEST)

Ja, seveda, kakor hočeš. Jaz sem ti samo predlagal, ker sem mislil, da so nordijski bogovi še prazni. lp, --matijap | pogovor 14:19, 29 jun. 2005 (CEST)