Pogovor:Seznam glasbenikov s sorodstvenimi vezmi

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ne vem, če je tak seznam posrečen, ampak mnogo glasbenikov je v med seboj v sorodu. Hyperlink dam (v nasprotju z ostalimi članki) na vsako osebo; tudi, če se kasneje ponovi... se mi zdi da bo tako bolj pregledno. Prosim za komentar.--Ziga 23:13, 22 jun. 2005 (CEST)

Meni se zdi v redu (in zanimivo). Ker tudi ni notri kakšne tabele, Janeza ne bo motila urejenost po z stolpcu 8-) --xJaM 23:20, 22 jun. 2005 (CEST)

Zanimiv seznam! Upam da se ne bo kdo spomnil na Kelly Family :) LP --Rok Šoštarič 23:40, 22 jun. 2005 (CEST)

Sem opazil, da je pravkar izšla knjiga o sorodstvenih vezeh med slovenskimi glasbeniki. Kjer pa sicer manjkajo ključne osebnosti, npr.

  • Dubravka Tomšič vs. Alojz Srebotnjak
  • Marjana Lipovšek vs. Marjan lipovšek vs. Bor Turel
  • Primož Ramovš vs. Klemen Ramovš itd. (avtorica knjige ni glasbenica)

Torej, očitno so pa za koga ti podatki le vznemirljivi. Hm, me prav zanima, kaj bo porečeno na ta seznam, ko ga bo našla. lp., --Ziga 10:49, 11 februar 2006 (CET)

Me niti mslo ne moti urejenost. Samo zanima me kdaj bodo nastali spiski glasbenikov z črnimi, rjavimi in blond lasmi (pa plešce ne pozabimo). Pa še med dolgolasci in normalnolasci je treba ločevati. Pa je vsaj precej "modre krvi" je vmes. --Janez Novak 16:11, 11 februar 2006 (CET)

Hehe, vidim da hollywood-izacija tudi tebe pritegne, lp., --Ziga 16:14, 11 februar 2006 (CET)


Z nestrpnostjo pričakujem članke "Seznam čilenskih generalov s sorodstvenimi vezmi", "Seznam novozelandskih ragbijašev s sorodstvenemi vezmi" in predvsem "Seznam islandskih filatelistov s sorodstvenemi vezmi". Pa naprej v nove zmage! --Janez Novak 17:38, 15 februar 2006 (CET)

Kjer je veliko člankov, sploh pa, če je to dolina Šentflorjanska, kjer smo takorekoč vsi v sorodu, je lahko (glasbenim navdušencem) zanimivo. Hehe, filatelisti iz Burkine Faso, ki zbirajo znamke z motivom Falklandskih otokov, to bi bilo še boljše! --Ziga 17:54, 15 februar 2006 (CET)