Pogovor:Robert Fischer

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pojdite vsi administratorji in birokrat nekam! Ko sem za geslo Kot naredil disambig stran zaradi doline na Gorenjskem ste me hitro in odločno popravili. Še vedno smatram da neupravičeno, ampak se podrejam. Da pa lahko administrator Klemen naredi disambig za Roberta Fischerja in nekega neznanega nosilca nekega nemškega vojaškega pleha pa nikogar ne moti. Mene moti neenakopravnost! --Janez Novak 12:10, 19 mar. 2005 (CET)

Zagotovo je najbolj znan Robert Fischer (tudi med nešahisti) Bobby Fischer. V angleški Vikipediji je kar direktno en:Robert Fischer, v nemški pa je pod tem geslom de:Robert Fischer (* 1911, predsednik ??); nosilca križa pa nisem našel z nobenim (Google) testom. --AndrejJ

Tukaj imaš Roberta Fischerja. LP, --Klemen Kocjančič 13:32, 19 mar. 2005 (CET)

Hm, to ni Google test, to je "ritterkreuz" test! Predlagam vrnitev razločitve (oz. preusmeritve) - če je ta sploh potrebna - sicer pa naj se pojavi takrat, ko se bo pojavil spodoben članek o tem feldweblu. --AndrejJ 13:40, 19 mar. 2005 (CET)


Pa seveda kje in kako si je zaslužil ta pleh. 1945 so delili pleh na tone, seveda za zasluge, ki imajo obratni predznak (če ne še kaj več) z prizadevanji zaveznikov, na katerih strani smo bili. Pa Klemen bo seveda zopet napisal Če ti ni všeč popravi.--Janez Novak 14:52, 19 mar. 2005 (CET)